reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja KasiulkaW, jak położe nogi na kołdrze od razu dostaje zespół niespokojnych nóg, tzn. zaczyna mnie swędzieć skóra, i drapie się jak jakaś nienormalna :confused:
Z tymi nogami to mam tak samo, wczoraj to nawet myślałam, że w samochodzie zdejme buty bo tak mnie nogi paliły, a w łóżku, to masakra, wiiiiiielkie drapanie!!!!:wściekła/y:

Mnie na szczęscie kręgosłup nie boli, ale to chyba dlatego, że moja waga od początku ciazy właściwie się nie zmieniła, tyle, że w łóżku to mi się źle leży, a włąściwie przewraca z boku na bok, a wczoraj mały zrobił sobie dyskoteke w moim brzuchu i normalnie nie mogłam leżeć ani na prawym boku, ani na lewym bo z każdej strony tak się wypychał, że mnie to aż bolało.
Wczoraj byłam na długim spacerze, fajnie było tylko, że cały czas czułam ucisk na pecherz, no ale cóż, mały jest już bardzo nisko, brzuszek mi już opadł, więc teraz to już tylko czekamy na pierwsze symptomy porodu :-)

Ja z tymi mgłościami i wymiotami miałam tydzień temu, ale u mnie to chyba jednak skórka winogrona mi staneła na żołądku :tak: bo jak widać tocze się nadal w dwupaku :-)

DZIĘKI
No właśnie ja to się trochę wystraszyłam, bo wczoraj się dużo nachodziłam po supermarketach.
Blada jestem jak nie wiem co i też troszkę napuchłam(najgorzej wyglądam wieczorem) .Byłam się przejść po ogrodzie(mieszkam na wsi) i momętami myślałam że nie dam rady dalej iść. Mąż w pracy:( Dzwoniłam do niego a on mi kazał zadzwonić do gin., ale się trochę wstydzę, bo sobie jeszcze pomyśli, że jakaś przewrażliwiona jestem

hihi:-D Madzik ale sie uśmiałam:-D mysle ze Viola tez przyjmie to na wesoło wiec sie nie przejmuj;-)
od tego smiechu teraz mnie brzuch boli ze az mam skurcz:confused2: moze niedługo ja wysle sms ze urodziłam, nie zapomne sie podpisac by nie było watpliwosci:laugh2:

nie wstydz sie bo nie ma czego tylko dzwon do gin albo na izbe przyjec do szpitala, tez ci udzieli połozna informacji, no i nie musisz sie przedstawiac;-)

reklama
a ja wczoraj byłam na spacerze po osiedlu, bo dalej to nie dałabym rady... i tak szłam jak żółw, godzinkę chodziliśmy a byłam zmęczona jak nie wiem... wieczorem przez 1,5h miałam takie dziwne bóle podbrzusza co kilka minut - ale to nie były skurcze, tylko takie ostre kłucia... ale na noc się uspokoiło... dzidzia spała spokojnie... teraz się delikatnie rusza co jakiś czas, wieczorem idę do położnej na ktg, no chyba że coś się zacznie dziać wcześniej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry