reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aranżacja wnętrz

Piękne pokoiki !

Ja co prawda po remoncie ale łóżeczko stoi jeszcze w piwnicy i czeka na mojego m. W niedzielę złożymy to się pochwalę. Na razie będzie w naszej sypialni.
Teraz mogę Wam pokazać pokój mojego 3 latka IMG_3256.jpgIMG_3254.jpgIMG_3253.jpg
Szafę wstawiłam bo to nasza nowa produkcja hehe

Załączniki

• IMG_3256.jpg
    IMG_3256.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 262
  • IMG_3254.jpg
    IMG_3254.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 266
  • IMG_3253.jpg
    IMG_3253.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 258
reklama
łózko to spadek po dorastajacym kuzynie mojego synka, a malowidła no cóż dziecko chce krokodyla to mama rysuje pokrakę krokodyla. :-D

Pieknaszyszunia ostatnio ma jakies napady czlowieczenstwa , ale nie wielkie np. Znosilam w wozku 19 miesiecznego maksa z drugiego pietra to szedl za nami i wozek wziol odemnie pietro nizej i powiedzial ze jak bede wracac zebym po niego zadzwonila , zadzwonilam i czekalam polgodziny pod blokiem na niego, wniosl wozek z malym po czym skwitowal jak ty dajesz rade jak ledwo ja go wnioslem na co odpowiedzialam tyle ze ja oprucz tego mam jeszcze dwoje dzieci przewaznie a reszte przemilczalam . I tyle w tym temacie ja staram sie do niego nie odzywac i unikac go...
to po co ci taka kula u nogi???
nie czujesz do niego obrzydzenia???
a z tym wozkiem to mega przegiecie, tak sie dajesz i faktycznie czlowieczenstwo jak sie patrzy, heh
wez go kopnij w du.pe no chyba ze ci tak jest dobrze...

tiluchna - wieszaczki z sukieneczkami i ciuszkami mnie urzekły :) są świetne :D i niezły pomysł!

KMB - pokoik przez ta tablice to wyglada jak sala lekcyjna :) ale pewnie jest to super praktyczne bo przynajmniej nei masz scian pomalowanych :) A szafa świetna, w ogole niezły pomysł na te szuflady oddzielnie otwierane a skrzydła na górze. Nie widzialam tego jeszcze. U nas drzwi sie wypaczyły troche w szafie i słabo jeżdża, bo sa bardzo wysokie :/ wkurza mnie to troche, ale pewnie niewiele juz sie da zrobic..

lucere - szuflady są na dole bo nie mogłam dostać płyty na 3 metry wysokości. Wszystko jest na 2,80 a u nas w mieszkaniu jest 3,03 stąd te szuflady, ale w sumie jestem zachwycona bo sa bardzo praktyczne. Sami ją projektowaliśmy i składaliśmy. Firma nam wszystko docięła i okleiła. Jak sie dowiadywałam w Komandorze o cenę i projekt to by nas 2 razy tyle wyszło. Ta ma 1,40 na 3,00 a druga w sypialni 1,95 na 3,00. Tak więc więcej mebli nie trzeba :-D
Drzwi, to chyba musisz płyty wymienić my mamy 18mm.

KMB - wow! to ja myslalam że u nas jest wysoko, bo mamy 2,70 m. A szafa nowa, roku naweet jeszcze nie ma.. Dlatego tym bardziej mnie to wkurza. Drzwi się wygięły i nie jeżdża tak jak powinny i sie zazębiają o siebie. Inna sprawa że mamy troche nie równą podłogę..W środku jest min niżej, bo nie ma wylewki tylko jest drewniana.. ehh.. No nic. Wymysliliscie super z szufladami i bardzo praktycznie! :)

reklama
Do góry