reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Aranżacja wnętrz

reklama
vici super pokoik ;-):tak: sówki rewelacyjne. Ja juz nie mogę doczekać się jak nasz mały będzie miał swój pokój na razie na czas zimy będzie spał z nami w salono sypialni.. ;-) ciekawe gdzie będę gości przyjmować:D

Ja wczoraj też zakupiłam naklejki na ściane na allegro i co prawda mąż się krzywo na mnie popatrzył, bo córa będzie mieszkać narazie z nami w sypialni:D i tam też chcę okleić ścianę..może jutro przyjdą.

mb, ja mam ten sam plan:D jeszcze nie zamówiłam naklejek, ale jak Mąż się dowie o tym pomyśle, to też pewnie krzywo popatrzy:D

Tigi bo faceci to nie rozumieją czasem naszych potrzeb::)

Kupiłam tęczę i chumrki, słoneczko i trawke, ptaszki--> taki zestaw, nie żadne różowe kwiatki więc nie wiem o co mu chodzi:) A jak córcia podrośnie to ściany i tak będą do malowania..już ona się o to postara:-)

Dziewczyny w lidlu sa fajne zestawy naklejek moze i tam cos znajdziecie :tak: A co do facetow to moj sam zaczal szukac i upatrzyl te wiewiory a ja dodatkowo sowy wzielam i tez z netu tyle,ze z ebaya.Tylko na stronie sprzedawcy byly drozsze a na ebaya daje w licytacje bez ceny minimalnej...i przewaznie udaje sie kupic duzo taniej:tak:

reklama
IMG_8519.jpgIMG_8520.jpgIMG_8524.jpgIMG_8527.jpg

To są nasze weekendowe wypociny...naklejek kubusiowych nie bedzie tylko Literki z imionami i pod nimi zdj dziewczynek tuz po narodzinach...musze ubrac jeszcze łóżeczko i podnieść poziom ale to dopiero jak przyjdzie barierka do łóżka starszej i bedzie spać juz tylko na swoim łóżku:tak:

Załączniki

• IMG_8519.jpg
    IMG_8519.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_8520.jpg
    IMG_8520.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_8524.jpg
    IMG_8524.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_8527.jpg
    IMG_8527.jpg