reklama
bada m.
Fanka BB :)
Ja polecam broker z ziaja,( używam tylko kulek ) praktycznie nie ma zapachu z tym, że jego nie używa się bez przerwy tylko na zmianę ze zwykłym dezodorantem.
Drogie mamy, poszukuję antyperspirantu, który nie ma zapachu intensywniejszego od perfum. Aby głównie działał, a nie pachniał, bo od zapachu mam właśnie perfumy. Zależy mi na maksimum świeżości.
O rany, też mnie wkurzają te bardzo pachnące antyperspiranty, bo potem człowiek się poperfumuje i nie wiadomo czym od niego pachnie.
O rany, też mnie wkurzają te bardzo pachnące antyperspiranty, bo potem człowiek się poperfumuje i nie wiadomo czym od niego pachnie.
Hahaha to było dobre I Chanel już nie pachnie tak samo
Dla mnie najlepszy to antyperspirant SPAM ma bardzo delikatny zapach i daje efekt świeżości praktycznie na cały dzień. Dla mnie jest też ważne żeby nie uczulał, bo mam wrażliwą skórę, a ten nie dość, że jest bardzo efektywny to również delikatny
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Igorowelove
Moderatorka
ja uzywam kwiatowej rexony ladnie pachnie, ale nie jakos zbyt intensywnie
reklama
Ja sama używam Lady Speed Stick aktywne działanie, takie nowe w fioletowych opakowaniach.
Super pachnie i co najważniejsze, faktycznie ochrania przed poceniem, nie w 100%, ale znacznie mi się zmniejszyło jego wydzielanie.
Tylko polecam zakup sztyftu, nie żelu, bo ten drugi może pobrudzić ubrania.
Super pachnie i co najważniejsze, faktycznie ochrania przed poceniem, nie w 100%, ale znacznie mi się zmniejszyło jego wydzielanie.
Tylko polecam zakup sztyftu, nie żelu, bo ten drugi może pobrudzić ubrania.