reklama
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Jest świetny !! Jak najbardziej zapewnia skuteczną, 48-godzinną ochronę przed potem i przykrym zapachem, ale także pielęgnuje skórę.
Napewno będę go kupować !
Napewno będę go kupować !
E
ewelinaa95
Gość
Jest świetny ! A do tego zapewnia skuteczną, 48-godzinną ochronę przed potem i przykrym zapachem, ale także pielęgnuje skórę, będę go kupować i napewno polece go znajomym !
E
Ewa O.
Gość
Byłam mile zaskoczona skutecznością działania antyperspirantu w stick'u, na prawdę zero zabrudzeń na ubraniu a z tym mam częsty problem a do tego nie pocę się mimo ciepłego ubrania i zmiennej temp. Dużą przyjemnością jest zapach który bardzo przypadł mi do gustu i myślę, że następnym razem po taki sięgnę na półkę w sklepie. Z czystym sumieniem polecam każdej młodszej czy starszej kobietce bo jest to obowiązkowy kosmetyk w łazience
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Ja jestem bardzo zadowolona z tego antyperspirantu. Jest delikatny dla skóry, pięknie pachnie i przede wszystkim spełnia swoje zadanie. Po wysiłku fizycznym nie śmierdzę jak skunks. Tylko normalnie mogę pogadać jeszcze z dziewczynami chwilkę na siłowni a nie lecieć szybko do domu myć się.Mało tego to mimo potu i wysiłku czuć jego delikatny zapach na skórze przy każdym ruchu. Polecam. Mi się podoba na pewno jeszcze go sobie kupię.
T
Tysia0102
Gość
Antyperspirant Dave Soft ,świetny zapach,utrzymuje się naprawdę 48H.Przy bieganiu przy moim synu sprawdza się w 100%.Delikatny pudrowy zapach.Jeden minus pozostawia ślady na ciemnych ubraniach. Polecam
ja miałam okazje testowac dezodorant,przyznam że z poczatku byłam uczulona na ten zapach,przez pierwsze dwa dni kichalam Ale juz jest dobrze,przemogłam to i delektuje sie pieknym zapachem, świezosc utrzymuje sie prawie cały dzien
miałam okazje testowac dezodorant na który przez piewsze dwa dni byłam uczulona.Kichałam ale sie przemogłam i od tej pory delektuje jego pieknym zapachem a swiezosc utrzymuje sie cały dzien
reklama
N
Nie zarejestrowana(y)
Gość
Jestem młoda i aktywna mama 1,5 rocznego synka, testowałam DOVE POWDER SOFT w formie kulki i naprawdę zapewnia 48-godzinną ochronę przed potem i przykrym zapachem, czułam się świeżo i komfortowo bez przykrych plam potu i zapachu. Zapach Antyperspirant Dove Powder Soft jest bardzo kobiecy i przyjemny - nie przytłacza i nie jest zbyt intensywny moim zdaniem idealny. Skóra jest delikatna i nie podrażniona. Zdecydowania polecam
Podziel się: