reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANTYKONCEPCJA

efunia pisze:
nonono syla nie dewotkę :)
są tacy ludzie którzy wybierają wstrzemięźliwość.
akurat nie ja ale podziwiam ich za to...
ale to już inna kwestia. religii bądź przekonan, prawda?
to się podobno nazywa białe małżeństwo - straszę tym czasem męża hi! Hi! ;D

reklama

dokladnie jest tak jak mowisz Efunia.........ja jako osoba niereligijna nie wypowiadam sie na ten temat bo nie wiem jak to jest u osob wierzacych....moge mowic tylko za siebie....i uwazam ze poki sie komus krzywdy nie robi mozna miec kazdy poglad :)

wstrzemięźliwość to jedyna 100% metoda antykoncepcyjna ;) no jeszcze podwiązanie jajowodów ;)

ta druga wersja jest niestety w Polsce nidozwolona, pisze niestety bo az sie prosi zeby takim babom co morduja lub maltretuja dzieci, podwiazac to i owo ;)

Anno o spirali nie piszą, że to jedyna 100% metoda, bo zdarzają się dzieci, tak jak piszesz. Ja miałam/ Kosztowała mnie ponad 700 zł, bez zakładania (to mam gratis), i zdjęłam ją po pół roku. Infekcja za infekcją, bolesne stosunki. Co chwilę leczyliśmy sie wspólnie z Jachem, bo każdy kontakt!! kończył sie infekcją, potem trzeba było sie wstrzymywac podczas leczenia, zreszta i tak nie miało się ochoty przy takich skutkach ubocznych. nigdy wiecej. na szczęście dobrze toleruję hormony, które podobno wiekszość ginekolożek w naszym kraju przyjmuje, więc od niedzieli let's połykanie, co rano ;)

my jednak zdecydowaliśmy się na Durexy ;D! A ostatnio śniło mi się, że byłam w ciąży i urodziłam syna...!

Dobrze, że to tylko sen!

Mój małż mówił, że będziemy próbować aż do skutku....czyli do syna!
Powiedział, że jesli tylko zdrowie i sytuacja materialna nam pozwolą, to i trójka, czwórka wchodzi w rachubę!!! ::) ::) ::) ::)

Ja chcę dwoje, więc nie wiem z kim pozostałe dwoje będzie miał!! ;D ;D ;D ;) ;) ;)

kaszu27 pisze:
Mój małż mówił, że będziemy próbować aż do skutku....czyli do syna!
Powiedział, że jesli tylko zdrowie i sytuacja materialna nam pozwolą, to i trójka, czwórka wchodzi w rachubę!!! ::) ::) ::) ::)

No to współczuję Kaszu ::) z tego co pisałaś to wiele rzeczy sama robisz przy Laurce, a co dopiero przy czwórce! ;)

reklama
a ja chcę mieć drugie dziecko.
a jeśli sytuacja materialna nam pozwoli to i trzecie...
z tymkiem nasze zycie zrobiło się takie pełne, prawdziwe i poukładane :laugh:
z dwójką będzie jeszcze lepiej hihihi....

Do góry