A okej, wiec jednak znowu żółć wypływa na boki jak Was tak bolą moje pytania to nie musicie odpowiadać.ja to wiem i Pani to wie ...
Ale są przypadki, że lepiej gdy taka osoba osobiście zada ,,to" pytanie fachowej osobie.
Może ginekolog zobaczy z jakim przypadkiem ma do czynienia .
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Może i nie było takiego pytania, ale tak na logikę. Antykoncepcja hormonalna to nie suplement diety na wątrobę i zanikanie boczków, który może nie zadziałać i najwyżej p. Krysia nie schudnie. Niechciana ciąża to poważna sprawa i gdyby faktycznie się okazało, że ciepłe jedzenie lub picie zmniejsza lub całkowicie niweluje jej działanie to firmy farmaceutyczne słono by za to bekły.
Dodatkowo nie wierzę, że wszystkie kobiety na całym świecie biorą tabletki w kilkugodzinnym odstępie od ciepłego jedzenia i picia. Przecież gdyby temperatura miała wpływ kobiety masowo by wpadały.
Szkoda już myślałam, że zarobię a się nie narobię
Sun flower35
WybaczSzkoda już myślałam, że zarobię a się nie narobię
Madzia86G
To nie żółć a dobra praktyczna rada.A okej, wiec jednak znowu żółć wypływa na boki jak Was tak bolą moje pytania to nie musicie odpowiadać.
Tu nadziejesz się na pasmo śmiechu i kpin i wybacz ale nie dziw się , a u lekarza czy u farmaceuty ze wzgledu na zawód ,,wyśmiać" ciebie nie mogą i fachowo cierpliwie odpowiedzą na twoje pytania.
Podziel się: