Hej dziewczyny, mam problem pierwszy raz zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, wzielam juz pierwsze 21 rozowych tabletek i mam wlasnie 7 dniowa przerwe w 23 dniu zaczelam krwawic dzisiaj mija 25 a krwawienie jest nadal bardzo obfite, czy to normalne? Zazywam Vibinmini ...
reklama
Rozwiązanie
w razie czego zawsze trzeba prosić o zmianę, nie ma się co wstydzić
marta18691
Fanka BB :)
To przecież okres masz to normalne ze chyba krwawisz
G
gosc6
Gość
Na początku może tak być. Ja potrzebowałam chyba ze 3 miesiecy, żeby krwawienie było dużo mniejsze.Hej dziewczyny, mam problem pierwszy raz zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, wzielam juz pierwsze 21 rozowych tabletek i mam wlasnie 7 dniowa przerwe w 23 dniu zaczelam krwawic dzisiaj mija 25 a krwawienie jest nadal bardzo obfite, czy to normalne? Zazywam Vibinmini ...
G
gosc6
Gość
Okres a krwawienie z odstawienia to troszkę co innego.To przecież okres masz to normalne ze chyba krwawisz
Wlasnie.....Okres a krwawienie z odstawienia to troszkę co innego.
Razer69gaming
Jest to krwawienie z odstawienia. Wybrałaś dopiero jeden miesiąc , spokojnie wszystko się powinno unormować. Jeśli dobrze się czujesz i nie masz innych niepokojących dolegliwości to poczekaj , po 3 miesiącach organizm się przystosuje.Hej dziewczyny, mam problem pierwszy raz zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, wzielam juz pierwsze 21 rozowych tabletek i mam wlasnie 7 dniowa przerwe w 23 dniu zaczelam krwawic dzisiaj mija 25 a krwawienie jest nadal bardzo obfite, czy to normalne? Zazywam Vibinmini ...
sula
Początkująca w BB
Możliwe że na początku jest obfite jeśli takie miesiączki dotąd miałaś, ja biorę vines przeszło rok ale nie pamiętam jak to było na początku, kojarzę tylko że od razu zaczełam lepiej znosić miesiączki tzn przy tabletkach masz tylko krwawienie z odstawienia i raczej jest skąpe. Jak nadal będzie obfite to umów się do lekarza.
G
gosc6
Gość
Niestety przekonałam się, że gumki są baaaardzo zawodne...Ja odstawiłam tabletki już jakiś czas temu i chyba wolę używać prezerwatyw + jakiś żel plemnikobójczy np contragel, tabletki dla mnie to była zbyt duża ingerencja w organizm :/
reklama
Aguu
Wszystko może zawieść. Tabletki, spirala...Niestety przekonałam się, że gumki są baaaardzo zawodne...
reklama
G
gosc6
Gość
Jednak skuteczność hormonów jest dużo większa niż mechanicznej wg wskaźnika pearla.Wszystko może zawieść. Tabletki, spirala...