reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Antykoncepcja po...

reklama
ja dozuce kilka slow o dwufazowych mam strasznie niemile wspomnienie. jako 18latka poszlam do swojej pani gin po pierwsze tabsy anty i mi przepisala 2 fazowe przez ktore mialam okres caly miesiac 30 dni ze mnie lecialo nawet jak odstawilam... koszmar .... dlatego jak slysze dwufazowe to mi sie od razu wszystko przypomina. w ogole gdzie mlodej dziewczynie dac dwufazowe masakra. my z m chyba dalej bedziemy po porodzie albo przerywany albo guma choc strasznie tego nie lubie ale pigulami nie chce sie truc. z reszta zobaczymy moze jakas spirala albo cus... ciezko chyba wybrac... musze poczytac caly ten watek moze akurat toras dala jakis fajny pomysl i moze i mi podejdzie :)

Ja chyba postawie na naturę, bo rozsądek każe na dwójce dzieci poprzestać ale serce chciałoby jeszcze. Będę mierzyc temperaturę i czekac na wpadkę :D

elena ty sobie maseczki ze spermy robisz ?? :szok: :D

hejcz... bede czekac na wpadke ;) dobre :)

ja bym chciala miec jeszcze dzidziusia ale raczej sie zdecydujemy naadopcje chyba ze po ok 5-8 latach zdecyduje sie jeszcze ale nie wiem... ja mam juz dosc lezenia lekow i boli kluc i wszystkiego i strachu przede wszystkim z emoze sie nie udac wiec chyba podziekuje. ale coreczke malenka bym bardzo chciala i raczej adopcja bedzie wchodzila w gre :)

missiiss nie odbieram se tej przyjemności. Sperma zawiera dużo białka, więc to dobry kosmetyk. Oczywiście nie smaruję sobie twarzy,ale biodra, uda...

U mnie tabletki anty odpadają...Nasilaja objawy depresyjne i za każdym razem musiałam je przerywać z tego względu..Dlatego zastrzyk tez odpada...Bo tabletki odstawie a po zastrzyku kicha...Służyły mi w miare jeszcze te, które można brać podczas karmienia...Ale teraz raczej zdecyduje się na wkładke...No chyba, że do tego czasu uda mi sie dopasować jakąś minipigułke.. Bo teoretycznie antykoncepcyjne i antydepresyjne wykluczają się wzajemnie a gumek nie lubie.

Zwykła jest tańsza a umnie ogólnie hormony odpadają....Zreszta mam jeszcze czas a mojego stac na fajki to niech i na wkładke i dobrego gina odkłada.!!!!Chce uzywac bez gumek??? Niech zarobi na to:cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry