Witajcie!
Jestem studentką dietetyki. Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pań w ciąży, ale także "świeżo upieczonych" mamusi o wypełnienie mojej ankiety, która jest mi niezbędna do napisania mojej pracy magisterskiej. Dotyczy ona wiedzy żywieniowej i sposobu żywienia (głównie spożycia kwasu foliowego i żelaza) w okresie poprzedzającym zajście w ciąże oraz podczas trwania tego okresu. Ankieta jest całkowicie anonimowa i w każdej chwili można zrezygnować z jej wypełniania.
Jeszcze dosyć sporo ankiet pozostało mi do zebrania, więc każda odpowiedź jest na wagę złota!
Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas i wszelką pomoc
Porównanie wiedzy żywieniowej, sposobu żywienia oraz czÄstotliwoÅci spożycia folianów i żelaza u kobiet w okresie prekoncepcyjnym i w czasie ciÄży.
Szanowne Panie, Jestem studentkÄ pierwszego roku studiów magisterskich, na kierunku Dietetyka na Wydziale Technologii Å»ywnoÅci, Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona KoÅÅÄtaja w Krakowie. ChciaÅabym serdecznie zachÄciÄ Panie do wypeÅnienia poniższej ankiety, dziÄki której zgromadzÄ niezbÄdne...
docs.google.com
Pozdrawiam,
Patrycja
Porównanie wiedzy żywieniowej, sposobu żywienia oraz czÄstotliwoÅci spożycia folianów i żelaza u kobiet w okresie prekoncepcyjnym i w czasie ciÄży.
Szanowne Panie, Jestem studentkÄ pierwszego roku studiów magisterskich, na kierunku Dietetyka na Wydziale Technologii Å»ywnoÅci, Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona KoÅÅÄtaja w Krakowie. ChciaÅabym serdecznie zachÄciÄ Panie do wypeÅnienia poniższej ankiety, dziÄki której zgromadzÄ niezbÄdne...
docs.google.com