reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aniołowo na Ursynowie Czy przedszkole moze być tak tanie?

Kittykiry

Początkująca w BB
Dziewczyny na ursynowie ul rumby 4 miesci sie przedszkole Aniołowo zainteresowałam sie nim bo koszt to tylko 440 zł z wyzywieniem ..... to smiesznie tanio... a przedszkole jest piękne ma ogród duży plac zabaw grupy sa małe i bardzo tak idywidualnie podchodzą do dzieci i powiedz cie mi czy to możliwe ze oni takie dotacje mają? jesli tak to ja jetsm zachwycona bo nie ukrywam nie stać mnie na płacenie 900-1500 zł za sfochowaną właścicielkę z tonem pretensjonalnym i grupy po 25 dzieci ... co o tym myślicie ?

reklama
To tanio-może maja dofinansowanie. Trzeba zapytać o wszystkie opłaty. Nie polecam natomiast przedszkola Montessori koło Metro Politechnika.Może i wygodne dla rodziców,ale wczoraj przechodziłam tamtędy i widze paniusie siedzącą na krzesełku, pokrzykująca na dzieci,a nóżki trzyma na takim małym żołtym krzesełku dla dzieci,żeby jej w tym upale nie popuchły. Za taką opieke i kreatywnośc rodzice płaca ok.1400zł Masakra IMAG1136 - Kopia.jpg

Załączniki

• IMAG1136 - Kopia.jpg
    IMAG1136 - Kopia.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 292
Co za przedszkolanka. Żeby opiekować się dziećmi to trzeba mieć do tego predyspozycje. Szkoda słów na takie Panie.

Do góry