Poradźcie proszę do jakiego lekarza z Angeliusa Katowice wybrać się na konsultacje poza dr Paliga?. Do dr Paligi umówiona jestem na październik, ale chciałabym wcześniej mieć możliwość konsultacji mojego dotychczasowego leczenia, w tym trzech in vitro. Mam 41 lat i czuję ze czas mnie goni, a tu ciąży brak, pełno badań i nie wynika konkretna przyczyna niepowodzeń.
reklama
butterfly1331
Moderator
Zdecydowanie dr Paliga, dzwoń i dopytuj czy nie zwolnił się jakiś termin.Poradźcie proszę do jakiego lekarza z Angeliusa Katowice wybrać się na konsultacje poza dr Paliga?. Do dr Paligi umówiona jestem na październik, ale chciałabym wcześniej mieć możliwość konsultacji mojego dotychczasowego leczenia, w tym trzech in vitro. Mam 41 lat i czuję ze czas mnie goni, a tu ciąży brak, pełno badań i nie wynika konkretna przyczyna niepowodzeń.
Ja najpierw chodziłam do dr Grettki- pierwsza próba nieudana. Później do dr Juraszka, z tej procedury mam pierwszego syna (przy czym transfer robiła mi dr Paliga) i w zeszłym roku przy trzecim podejściu dr Juraszka zmieniłam na do dr Paligę, dzięki której mam drugiego syna :-)
Jeszcze jest dr Grzegorz Mańka, ja chodziłam do niego i byłam bardzo zadowolonaPoradźcie proszę do jakiego lekarza z Angeliusa Katowice wybrać się na konsultacje poza dr Paliga?. Do dr Paligi umówiona jestem na październik, ale chciałabym wcześniej mieć możliwość konsultacji mojego dotychczasowego leczenia, w tym trzech in vitro. Mam 41 lat i czuję ze czas mnie goni, a tu ciąży brak, pełno badań i nie wynika konkretna przyczyna niepowodzeń.
To mąż Paligi, wiec może skapło na niego trochę jej blaskuJeszcze jest dr Grzegorz Mańka, ja chodziłam do niego i byłam bardzo zadowolona
Wiem wiem, że to mąż Paligii. Również świetny specjalista jak jego żonaTo mąż Paligi, wiec może skapło na niego trochę jej blasku
nadzieja xxx
Fanka BB :)
Hej ja leczę się u dr Pawła juraszka i bardzo sobie go chwale pole
NFZ. Nie wiem, od czego. Ja dostałam po prostu skierowanie od lekarza prowadzącego (pracującego u nich).Dziewczyny! A czy zabiegi ( np. usunięcie przegrody, udrożnienie jajowod itd) w Angelius są wykonywane na nfz? Od czego to zależy ?
reklama
reklama
Podziel się: