reklama
Qruszon
Fanka BB :)
A do jakiej sieci laboratoriów idziesz? Jak powiesz, że chcesz ANA, to na pewno Ci zrobią ANA1
Polskie laboratoria, rodzinny zlecił mi ana, jutro dopytam jeśli nie to poproszę ana2 od razuA do jakiej sieci laboratoriów idziesz? Jak powiesz, że chcesz ANA, to na pewno Ci zrobią ANA1
W poniedziałek mam konsultacje także od razu będę mieć wyniki
Qruszon
Dziekuje za informacje dziewczynyW Ana 1 chyba jest tylko informacja czy stwierdzono, a w Ana 2 jest podane miano (ile przeciwciał) i zestawienie, które przeciwciała w ramach Ana rzeczywiście są...
aspekt
Chodzi o to, żeby wynik był ilościowy (a nie tylko jakościowy).Dziekuje za informacje dziewczyny
Qruszon
Rozumiem bardzo dziekuje, ze dostałam takie odpowiedzi Jesteście naprawdę skarbnica wiedzy , tak czy siak encortonu nie odpuszczę (5) trochę może na mała dawka, ale przy staraniach póki co musi wystarczyć 1 dziennie. Czas miłości za 7 dni,owulkaChodzi o to, żeby wynik był ilościowy (a nie tylko jakościowy).
Ja na początku też miałam encorton, a później lekarz zmienił mi na metypred, podobno ma mniejsze skutki uboczne...
Mi po tej najmniejszej dawce w ciągu 3 miesięcy miano spadło z 1:1000 do 1:320. Obecnie jestem w 11+6 tygodniu ciąży i jak na razie poziom się trzyma i nie trzeba było zwiększać dawki.
Mi po tej najmniejszej dawce w ciągu 3 miesięcy miano spadło z 1:1000 do 1:320. Obecnie jestem w 11+6 tygodniu ciąży i jak na razie poziom się trzyma i nie trzeba było zwiększać dawki.
Qruszon
No to gratuluje naprawdę A encorton na poczatku miałaś 5?Ja na początku też miałam encorton, a później lekarz zmienił mi na metypred, podobno ma mniejsze skutki uboczne...
reklama
Tak.No to gratuluje naprawdę A encorton na poczatku miałaś 5?