Cześć, mam pytanie do mam które przechodziły amniopunkcję i zdecydowały się na badanie mikromacierzy acgh. Wyniki miały być po 3-7 dniach, minęły 3 tygodnie a wyników jak nie było jak nie ma... Czy ktoś miał już taką sytuację? Czy to koniecznie oznacza złe nowiny? W przychodni nie chcą podać danych laboratorium, twierdzą tylko że wyników nie ma i trzeba czekać. Ze stresu już chodzę po ścianach...
reklama
kwiatowa01
Fanka BB :)
Ja na wynik mikromacierzy czekałam 2 miesiące.
Pewnie to wina laboratorium, że sie tak dłuży. Wiem, ze łatwo pisać "nie stresuj się", ale faktycznie zamartwianiem możesz zaszkodzić ciąży, a wyniku to i tak nie zmieni.
Pewnie to wina laboratorium, że sie tak dłuży. Wiem, ze łatwo pisać "nie stresuj się", ale faktycznie zamartwianiem możesz zaszkodzić ciąży, a wyniku to i tak nie zmieni.
Dziękuję za wsparcie, to mnie troszkę podniosło na duchu czy możesz mi powiedzieć proszę z czego wynika tak długie oczekiwanie? Powiedziano mi że wyniki będą po trzech dniach, max po tygodniu. Też robiłaś acgh czy klasyczne pełne macierze?Ja na wynik mikromacierzy czekałam 2 miesiące.
kwiatowa01
Tez acgh. Mnie poinformowano, ze czeka się 2-3 msc, więc to chyba zależy od laboratorium. Moze od tego ile mają zleceń itp. Widocznie w twoim wypadku laboratorium nie wywiązało sie z umowy, czyli terminu , ale to nie oznacza ze cos jest nie tak z wynikami :-)
I przepraszam,bo nie doczytałam, ja robiłam już urodzonemu dzieciaczkowi, nie w ciąży.
I przepraszam,bo nie doczytałam, ja robiłam już urodzonemu dzieciaczkowi, nie w ciąży.
Dziękuję za wsparcie, to mnie troszkę podniosło na duchu[emoji4] czy możesz mi powiedzieć proszę z czego wynika tak długie oczekiwanie? Powiedziano mi że wyniki będą po trzech dniach, max po tygodniu. Też robiłaś acgh czy klasyczne pełne macierze?
Bardzo dziękuję za wsparcie i pocieszenie jest mi stanowczo lepiejTez acgh. Mnie poinformowano, ze czeka się 2-3 msc, więc to chyba zależy od laboratorium. Moze od tego ile mają zleceń itp. Widocznie w twoim wypadku laboratorium nie wywiązało sie z umowy, czyli terminu , ale to nie oznacza ze cos jest nie tak z wynikami :-)
blanny
Wydaje mi się, że po 3-7 dniach są wyniki, jak się fisza bierze... Na mikromacierze się czeka dłużej. Może Cię niechcący w błąd wprowadzili? Ale nie ejstem specjalistką i nie znam się na tym. Spytaj tu https://www.babyboom.pl/forum/temat/amniopunkcja-robic-czy-nie.16437/page-1127Cześć, mam pytanie do mam które przechodziły amniopunkcję i zdecydowały się na badanie mikromacierzy acgh. Wyniki miały być po 3-7 dniach, minęły 3 tygodnie a wyników jak nie było jak nie ma... Czy ktoś miał już taką sytuację? Czy to koniecznie oznacza złe nowiny? W przychodni nie chcą podać danych laboratorium, twierdzą tylko że wyników nie ma i trzeba czekać. Ze stresu już chodzę po ścianach...
Tu jest mnóstwo dziewczyn po amnio i mikromacierzach i będą umiały Ci powiedzieć, ile na wynik czekały
Bardzo dziękuję, zajrzę i zapytam jestem pewna że czeka się 3-7 dni właśnie tą nową metodą i tylko dlatego się na nią zdecydowaliśmy. Nie jest tak dokładna jak pełne mikromacierze ale też o wiele bardziej dokładna niż Fish. Może na tamtym temacie znajdę jakieś informacje, dziękuję!Wydaje mi się, że po 3-7 dniach są wyniki, jak się fisza bierze... Na mikromacierze się czeka dłużej. Może Cię niechcący w błąd wprowadzili? Ale nie ejstem specjalistką i nie znam się na tym. Spytaj tu https://www.babyboom.pl/forum/temat/amniopunkcja-robic-czy-nie.16437/page-1127
Tu jest mnóstwo dziewczyn po amnio i mikromacierzach i będą umiały Ci powiedzieć, ile na wynik czekały
Podziel się: