reklama
nice-girl
Fanka BB :)
NATOLIN - a czemu to ostatnia recepta? Alergolog każe Wam już przechodzić na normalne mleko czy zasłania się jakimis przepisami? Bo jak ja ostatnio jeszcze byłam z Przemkiem i pytałam się odnośnie tego mleka to ona mi powiedziała, że ona nie wie nic na temat barier wiekowych odnośnie refundacji Pepti i że to zaświadczenie co mi w grudniu wystawiła to mam na rok i tyle.
A ta Twoja druga Pani alergolog? Bo Ty do dwóch chodziłaś, czy już teraz tylko do jednej chodzisz?
A my pojutrze odstawiamy Ketotifen, oj martwię się trochę co to będzie. Bo 2 tyg. nie może brać przed testami.
A ta Twoja druga Pani alergolog? Bo Ty do dwóch chodziłaś, czy już teraz tylko do jednej chodzisz?
A my pojutrze odstawiamy Ketotifen, oj martwię się trochę co to będzie. Bo 2 tyg. nie może brać przed testami.
Ja się w poniedziałek wybieram do alergologa poznam wyniki z krwi i jeszcze będzie badana pod kątem astmy...oby jej nie było teraz przy tym refluxie sama niewiem czego mam się spodziewać...jedynie co pulmicort mam z refundacja to zamiast 90 place 3 zł...
Natolin a ty z warszawy ? gdzie chodzicie do alergologa?
Natolin a ty z warszawy ? gdzie chodzicie do alergologa?
nice-girl
NATOLIN - ale że niby jakie te przepisy są? Że do dwóch lat? Ja kiedyś o czymś takim słyszałam, ale mnie się wydaje że to sobie tak lekarze sami wymyślili, że ogólnie do tego czasu dzieci wyrastają z alergii na mleko. Ale ta moja powiedziała, że to alergolog decyduje i że NFZ nie wyznacza żadnego limitu.
AGUSINKA - to u Was tez problem z alergią? A na co miała testy robione? Ona ma problemy z oskrzelami czy ze skórą też. Super, że ten Pulmicort Wam refundują, bo inaczej to z torbami byś poszła. A Wy gdzie chodzicie do alergologa? My na Wołoską. Udało mi się też dostać na Działdowską po roku oczekiwania, ale na razie 1 wizyta tylko tam była i jakichś rewelacji nie było. We wrześniu testy skórne będziemy tam mieć.
AGUSINKA - to u Was tez problem z alergią? A na co miała testy robione? Ona ma problemy z oskrzelami czy ze skórą też. Super, że ten Pulmicort Wam refundują, bo inaczej to z torbami byś poszła. A Wy gdzie chodzicie do alergologa? My na Wołoską. Udało mi się też dostać na Działdowską po roku oczekiwania, ale na razie 1 wizyta tylko tam była i jakichś rewelacji nie było. We wrześniu testy skórne będziemy tam mieć.
Nice girl ja po 2 wylądowaniu w szpitalu stwierdzili ze mam isc do alergologa bo może te skurcze oskrzeli są związane z jakaś alergią wziewną ale szczerze w to wątpie tym bardziej jak Kalicki na Szaserów stwierdzil refluks przełyku ale nie wiadomo może i coś tak się ''zalergizowało'' to wymyśliłam że u nas czeka się niewiadomo ile więc załatwiłam skierowanie na cito i czekałam 3 dni na niekłańską i wtedy też miałyśmy testy na wczesne i późne trawy i roztocza kurzu a jak będę chciała to na jesieni mogę zrobić panel
reklama
Baśka_28
agusinka ja ciągle latam z Kamilem do lekarza i ciągle ma zapalenie oskrzeli i krtań więc ten nowy pediatra co się do niego przepisałam stwierdził że być może jest to astma dlatego tak jest ale skierowania nie dał na razie kazał jeszcze odczekać lato i wtedy zobaczymy