reklama
madziarkas
Fanka BB :)
U
użytkownik 838
Gość
madziarkas superowe zdjatko!
..aenye
Mama grudniowa'06
madziarkas, zaje...ste zdjecie!!! przefantastyczne! masz wiecej takich??? wklejaj!
ja tez chce takie.. :-( kto mi zrobi, ktoooo? mialam sesje z kolezanka fotografka, zupelnie za freeeeeeee ;-) ale ona teraz studio zalozyla, ciagle lata tu i owdzie na sesje platne, glupio mi prosic.. a zal mi kasy, skoro juz jedna sesje mam (w ciazy z Masiem). ech. a moze odezwe sie, chociaz o kilka fot z dziecmi i brzuszkiem poprosze, w koncu super pamiatka dla nas wszystkich.
ja tez chce takie.. :-( kto mi zrobi, ktoooo? mialam sesje z kolezanka fotografka, zupelnie za freeeeeeee ;-) ale ona teraz studio zalozyla, ciagle lata tu i owdzie na sesje platne, glupio mi prosic.. a zal mi kasy, skoro juz jedna sesje mam (w ciazy z Masiem). ech. a moze odezwe sie, chociaz o kilka fot z dziecmi i brzuszkiem poprosze, w koncu super pamiatka dla nas wszystkich.
madziarkas
Wczoraj natchnienia dostałam i sama pstrykałam :-) potem troszkę poprzerabiałam i nawet fajnie wyszło Chciałam zrobić sesje z brzucholem u profesjonalnego foto ale stwierdziłam że to już z maluszkiem. Teraz sama próbuje, jeszcze siostre wykorzystam sasasa
Fajna pamiątka będzie zwłaszcza że nie wiem czy jeszcze kiedyś dorobię sie takiego brzuszka
Fajna pamiątka będzie zwłaszcza że nie wiem czy jeszcze kiedyś dorobię sie takiego brzuszka
madziarkas
reklama
Podziel się: