reklama
alexandra_73
Fanka BB :)
baby - 21 czerwca,jeszcze sie zalapalam na blizniaka)
A
asiunia876
Gość
a ja 14 czerwiec tez blizniak dobrze ze tylko zodiakalny
alexandra_73
blizniaki sa super !!! :-)
A
asiunia876
Gość
wiadmo tylko szkoda, ze tak czesto wmawiaja nam 2 twarzeblizniaki sa super !!! :-)
chociaz moze czasami..... hahaha
U
użytkownik 838
Gość
ja w marcu 28 i na tyle wyglądam trochę się zeszło zanim się zdecydowaliśmy. Teraz żałujemy, że tak późno.
w maju skoczy 3 z przodu
I tez nasze pierwsze bobasiatko w drodze i tez zalujemy, ze tak pozno sie zdecydowalismy... :/
ja w maju skończę 24 lata,a mój mąż w listopadzie 27-najpierw planowaliśmy z mężem dziecko mniej więcej rok wczesniej,ale potem doszlismy do wniosku,że chcemy sobie tak z rok od ślubu pomieszkać razem jeszcze tylko we dwoje i zdecydowaliśmy się na dziecko właśnie tak niecały rok po ślubie-na pierwszą rocznicę ślubu Melcia już była w brzuszku od jakiegoś miesiącaw mojej rodzinie bracia dosyć późno wszyscy maja dzieci(bliżej 30),a my zawsze wiedzieliśmy ze chcemy szybko mieć dziecko(chociaż mój maż narzeka że i tak już nie będzie taki młody jak się Mela urodziciesze się, że nie zdecydowaliśmy się wczesniej i cieszę się, też ze nie później-myślę, ża dla nas teraz jest właśnie ten idealny moment na pierwsze Maleństwomąż mi wczoraj zrobił kilka zdjęć brzuszka więc jednym się pochwalę: 27 tydzień.
reklama
alexandra_73
Podziel się: