reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

antonina ale to samopoczucie jest podobne u każdej z nas, co tu się będziemy oszukiwać - ciężko z tymi naszymi brzucholami już jest ale już niedługo:-) lato przed nami, a na spacerkach z maluszkami każdy promyk słońca będzie nasz - już widze te opalone szcześliwe mamuśki

reklama
super wyglądasz antoninka brzusio słodki!!! a chyba każda już marzy o powrocie do dawnej formy...a nawet lepszej niż poprzednia hehe :D ale polatamy troszkę z tymi naszymi bąbelkami małymi i będziemy figury miały jak laleczki hehehe

pierdu, pierdu, krakersie!!!! Antonina, że niby gdzie jest coś nie tak, co? W brzuchu, bo duży?! No wiesz, nie wiem jak Ci to powiedzieć ale jesteś w dziewiątym miesiącu ciąży i tak to już po prostu wygląda!!!!! I powiem Ci coś jeszcze... my wszystkie mamy takie brzuchy :-D ale ciiiii - to tak w tajemnicy. Ale w ogóle to pięknaś aż tylko blask widać ;-):tak::-). Buziak.

antonina przecież tyś szczupła jak ja w 7mym mcu:-D
nie wiem czy zbrzydłaś, ale na pewno na mózg Ci się coś rzuciło:-p

pierdu, pierdu, krakersie!!!! Antonina, że niby gdzie jest coś nie tak, co? W brzuchu, bo duży?! No wiesz, nie wiem jak Ci to powiedzieć ale jesteś w dziewiątym miesiącu ciąży i tak to już po prostu wygląda!!!!! I powiem Ci coś jeszcze... my wszystkie mamy takie brzuchy :-D ale ciiiii - to tak w tajemnicy. Ale w ogóle to pięknaś aż tylko blask widać ;-):tak::-). Buziak.

nosz przecież tak właśnie kombinowałam żeby troche blasku z siebie wydobyć:-D z 30razy powtarzałam ujęcie, ;-) dzięks, kochane z was istoty:-*

reklama
Do góry