reklama
Jeśli, któraś z Was szuka zajęć fitness dla mam w ciąży to zapraszam do odwiedzenia nas. Zajęcia będą odbywały się w każdy poniedziałek o godz. 11.00. Planujemy wystartować od 17.11.2011. Lekarz, z którym się kontaktowaliśmy zaleca ćwiczenia ruchowe mamom od 12 tygodnia ciąży. Tak więc jak ktoś chętny to ostatnie wolne miejsca są
Witam,
Czy znacie jakiś fitness klub na Ochocie (koniecznie z basenem)?
puk puk...jest tu kto?:-)
Gosiaczek.81
Fanka BB :)
dziewczyny, a bieżnia (głownie chodzenie max 5 km/godz) i rowerek stacjonarny na zwyklej silowni sa wskazane w ciązy?
Witajcie
Prowadzę zajęcia jogi dla kobieta w ciąży.
Zajcięcia odbywają się w pn. i śr. o godz. 13:00-14:30 w Joga Politechnika, ul. Noakowskiego 16 lok. 5, Joga Warszawa - Akademia Asan - Ruch, Oddech, Relaks
tel. 22 224 14 14
Serdeczenie zapraszam
Justyna
Prowadzę zajęcia jogi dla kobieta w ciąży.
Zajcięcia odbywają się w pn. i śr. o godz. 13:00-14:30 w Joga Politechnika, ul. Noakowskiego 16 lok. 5, Joga Warszawa - Akademia Asan - Ruch, Oddech, Relaks
tel. 22 224 14 14
Serdeczenie zapraszam
Justyna
Do mayalen:
Byłam ostatnio w stolicy, koleżanka mieszkająca na Ochocie zabrała do Global Fitness, było wyśmienicie, więc mogę polecić
hej, dzięki za rzucenie tematu. Byłam, sprawdziłam, jestem zadowolona. No i jest basen! A z tym nie tak łatwo
reklama
A ja zmęczonym mamom polecam spotkania już z Maluchami, w ramach Grupy Rozwojowej MyMamy. Na każdym warsztacie poruszamy tematy ważne dla świeżo upieczonych mam i nabywamy umiejętności, które ułatwiają radzenie sobie w nowej rzeczywistości niemowlęcej. Spotykamy się w KredKafe 16 maja o 12:15
Podziel się: