reklama
teraz będzie mini mini do 21:00Moja Zosia od 2 dni chodzi spać o 20.oo, zasypia na kołysance mini minito pewnie efekt nieustannego biegania po ogrodku
![]()
a Emilka o 20;00 zawsze też kołysanki słuchała i koniec było bajek a teraz jak rybka nie będzie spać bo będzie kombinować by oglądać dłużej

wczoraj jak zasneła o 20:20 to spała do 6:50 nie było tak źle ;-)
Oliwka też wieczorem nie ogląda Mini mini, tylko to co jest akurat u niej na tapecie, teraz jest Myszka Miki, a wcześniej był Krecik.
Dziś pobudka o 5, tzn leżała w łóżku, ale z otwartymi oczami i mnie ciągle łapała za szyję, więc też się obudziałam. Oli o 6 zasnęła, a ja już nie mogłam, więc chcąc nie chcąc poszłam szykować śniadanie dla rodziny.
A! no i dałam dziś jej rano mleko o 5,30 (w kubku), bo tak zaczęła wyć, że chce mleko, że cały dom by pobudziła, a wczoraj cały dzień nie wypiła ani grama mleka, w dodatku zasnęła bez kolacji.
Dziś pobudka o 5, tzn leżała w łóżku, ale z otwartymi oczami i mnie ciągle łapała za szyję, więc też się obudziałam. Oli o 6 zasnęła, a ja już nie mogłam, więc chcąc nie chcąc poszłam szykować śniadanie dla rodziny.
A! no i dałam dziś jej rano mleko o 5,30 (w kubku), bo tak zaczęła wyć, że chce mleko, że cały dom by pobudziła, a wczoraj cały dzień nie wypiła ani grama mleka, w dodatku zasnęła bez kolacji.
Ostatnia edycja:
Ja dziś znów na nogach od 7mej, Oli się przestawiła i od kilku dni budzi się dużo wcześniej. Za to chodzi spać już o 21. Sama się tak przestawiła, w sumie to dobrze
Za to od ok 5 budzi się i popłakuje co chwilę, gada przez sen, więc wiem, że śni jej się coś. I tak już właściwie do obudzenia :-(

Za to od ok 5 budzi się i popłakuje co chwilę, gada przez sen, więc wiem, że śni jej się coś. I tak już właściwie do obudzenia :-(
Miśka 5
Mamy lutowe'07
I u nas wczesne pobudki dziś 6.30
, a wcale wcześnie nie chodzi spać, bo o 21.30 - 22 z groszami nawet. Za to nocka była całkiem przyzwoita, chyba pierwszy raz w życiu obudziła się po raz pierwszy dopiero o 4, zwykle pierwsza pobudka na coś do picia jest koło 24

reklama
No mogłoby jej tak zostać, tylko te pobudki ok 5 z płaczem mogłyby się wyeliminować
Widzę, że nie tylko Oli ma złe sny, Milence też się śnią (tak jak ten z duchem). Kurcze, mam nadzieję, że to szybko minie 

Podziel się: