reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Moja Zosia od 2 dni chodzi spać o 20.oo, zasypia na kołysance mini mini :tak: to pewnie efekt nieustannego biegania po ogrodku :tak:
teraz będzie mini mini do 21:00

a Emilka o 20;00 zawsze też kołysanki słuchała i koniec było bajek a teraz jak rybka nie będzie spać bo będzie kombinować by oglądać dłużej :eek::sorry:

wczoraj jak zasneła o 20:20 to spała do 6:50 nie było tak źle ;-)

Kuba wieczorem nie ogląda mini mini,tylko odcinek Boba budowniczego.Ale czasmi tez kaze sprawdzić,czy rybka spi.:tak:
Ogólnie pada teraz koło 20.30,a wstaje ok. 7.00:tak:

Oliwka też wieczorem nie ogląda Mini mini, tylko to co jest akurat u niej na tapecie, teraz jest Myszka Miki, a wcześniej był Krecik.
Dziś pobudka o 5, tzn leżała w łóżku, ale z otwartymi oczami i mnie ciągle łapała za szyję, więc też się obudziałam. Oli o 6 zasnęła, a ja już nie mogłam, więc chcąc nie chcąc poszłam szykować śniadanie dla rodziny.
A! no i dałam dziś jej rano mleko o 5,30 (w kubku), bo tak zaczęła wyć, że chce mleko, że cały dom by pobudziła, a wczoraj cały dzień nie wypiła ani grama mleka, w dodatku zasnęła bez kolacji.

Ostatnia edycja:
Ja dziś znów na nogach od 7mej, Oli się przestawiła i od kilku dni budzi się dużo wcześniej. Za to chodzi spać już o 21. Sama się tak przestawiła, w sumie to dobrze :tak:
Za to od ok 5 budzi się i popłakuje co chwilę, gada przez sen, więc wiem, że śni jej się coś. I tak już właściwie do obudzenia :-(

I u nas wczesne pobudki dziś 6.30:sorry:, a wcale wcześnie nie chodzi spać, bo o 21.30 - 22 z groszami nawet. Za to nocka była całkiem przyzwoita, chyba pierwszy raz w życiu obudziła się po raz pierwszy dopiero o 4, zwykle pierwsza pobudka na coś do picia jest koło 24:baffled:

My dziś w nocy bez pobudki, ale za to wczoraj 3 razy. Pierwszy raz jak do niej poszłam to wypaliła z tekstem "Mamo! Widziałam ducha!" więc pewnie jej się coś śniło co ją przebudziło i przez co zaczęła płakać

reklama
No mogłoby jej tak zostać, tylko te pobudki ok 5 z płaczem mogłyby się wyeliminować :sorry: Widzę, że nie tylko Oli ma złe sny, Milence też się śnią (tak jak ten z duchem). Kurcze, mam nadzieję, że to szybko minie :confused2:

Do góry