reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Kuba spi.
A moje dziecko jak w zegarku,dochodzi 12.00,dopomina sie o smoczek,mówi "aaaa",robi papa i idzie spać.Najpierw wypija mleczko lub zbożówkę.:tak:

reklama
Ale Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają :confused: Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.

Ale Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają :confused: Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.
Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.:tak:
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.

Jenni przewaznie ale niezawsze wstaje miedzy 7-8 (czesto ja budze) idziemy do przedszkola i miedzy 9-10 idzie spac na 2,3 lub 4 godzinki:tak: ale bywa i tak ze niespi wcale:tak:

u nas tez nocka sredniaa i dzis Luiak nie lepiej sie czuje, nawet spalawyjatkowo 8 a ja razem z nia bop mnie chorobsko tez bierze) cale 45 minut
ogolnie spi jak Oli 12 godz na dobe w nocy tylko chyba ze jest padnieta przez przeziebienie jak dzis

u nas noc do dupy ..mała wyła prawie cała
ja nie byłam wsatnie wstawac..:baffled::cool2:ale musiałam (haftałam i teraz mam całkowity brak mocy)..a ta dalej marudzi:baffled:

Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.:tak:
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.

HUbek podobnie śpi, w sumie na dobe jakieś 13-14 godzin. Wstake tak 7-8 róznie to bywa, i zazwyczaj ok 12.30 juz spi, tak srednio z 2 h , no i o 20 juz zasypia wieczorkiem.

Agusia współczuje nocki:sorry2: u nas tez dziś atrakcje i w koncu Hubek spał z nami od 1 do 4, nie wiem co jest, czy to zęby czy co:confused: ale w tej nocy jak tak płacze wniebogłosy to nie chce by go przytulać, nosic na rekach, wyrywa sie strasznie i rzuca:baffled: nawet przykryc go nie mozna bo 'wścieklizny' dostaje odrazu:dry:

u nas nocka nie ciekawa Weronika juz o 23 zaczeła sie przebudza i płakać i tak do 3 wydaje mi sie że przez katar bo oby dwoje z Patrykiem chodza zasmarkani:baffled:

reklama
Do góry