reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.Ale Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.
to po godzinie jak Oli wstaje Weronika przeważnie idzie znowu spacAle Wam dzieciaczki wcześnie chodzą spać w dzień, no ale pewnie wcześnie rano wstają Oli budzi się teraz ok 9tej, czyli na dobę śpi 12 godzin.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
u nas tez nocka sredniaa i dzis Luiak nie lepiej sie czuje, nawet spalawyjatkowo 8 a ja razem z nia bop mnie chorobsko tez bierze) cale 45 minut
ogolnie spi jak Oli 12 godz na dobe w nocy tylko chyba ze jest padnieta przez przeziebienie jak dzis
ogolnie spi jak Oli 12 godz na dobe w nocy tylko chyba ze jest padnieta przez przeziebienie jak dzis
agusia9915
Matka wariatka
u nas noc do dupy ..mała wyła prawie cała
ja nie byłam wsatnie wstawac..ale musiałam (haftałam i teraz mam całkowity brak mocy)..a ta dalej marudzi
ja nie byłam wsatnie wstawac..ale musiałam (haftałam i teraz mam całkowity brak mocy)..a ta dalej marudzi
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kuba wstaje o 7.00,zasypia o 12.00 na 2/3 godzinki(częściej na 2h),potem idzie wieczorkiem koł 20.00-20.30.
Śpioch śpi 13-14 h na dobe.
HUbek podobnie śpi, w sumie na dobe jakieś 13-14 godzin. Wstake tak 7-8 róznie to bywa, i zazwyczaj ok 12.30 juz spi, tak srednio z 2 h , no i o 20 juz zasypia wieczorkiem.
Agusia współczuje nocki u nas tez dziś atrakcje i w koncu Hubek spał z nami od 1 do 4, nie wiem co jest, czy to zęby czy co ale w tej nocy jak tak płacze wniebogłosy to nie chce by go przytulać, nosic na rekach, wyrywa sie strasznie i rzuca nawet przykryc go nie mozna bo 'wścieklizny' dostaje odrazu
reklama
Podziel się: