reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a kiedy sie przestawia zegarki?
w ta sobote z soboty na niedziele do przodu o godzinke na tzw. barani skok
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
a kiedy sie przestawia zegarki?
w ta sobote z soboty na niedziele do przodu o godzinke na tzw. barani skok
karola-04
rosalka to nie smieszne ale jak znajde to wkleje jest takie jakies powiedzenie na barani skok cos tam cos tam i wtedy sie zmienia godzine do przodu i zaczyna sie panowanie Barana jako znaku zodiakalnego - czyli mojego
irtasia27
o ty baranie:-);-)rosalka to nie smieszne ale jak znajde to wkleje jest takie jakies powiedzenie na barani skok cos tam cos tam i wtedy sie zmienia godzine do przodu i zaczyna sie panowanie Barana jako znaku zodiakalnego - czyli mojego
u nas masakra Emila od 2 w nocy ciągle marudziła przez sen ciągle wstawała śpiąc smarowałam ząbki ale nie zbyt pozwalała i jakoś dokulaliśmy się do 5:00 ja szłam do pracy a jak wychodziłam usłyszałam jakieś popiskiwanie ale poszła spać dalej i wstała po 7:00 potem miała drzemkę o 11:00 - 2 godzinną a teraz mi zasneła na huśtawce
rozalka
I mojego,ale sobie porządzimy,ha!rosalka to nie smieszne ale jak znajde to wkleje jest takie jakies powiedzenie na barani skok cos tam cos tam i wtedy sie zmienia godzine do przodu i zaczyna sie panowanie Barana jako znaku zodiakalnego - czyli mojego
rozalka
Śliczne,milusie owieczki(ja też)o ty baranie:-);-)
reklama
Podziel się: