reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Accofil w ciąży?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was brała Accofil?
Pomógł wam w doniesieniu ciąży?
Cześć, ja zaczynam "przygodę" z accofilem wczoraj miałam wlew, a po transferze zastrzyki, przyznam, że to dla mnie nieznany temat co 4 dni mam robić morfologię z rozmazem i kontakt z immunologiem w celu ewentualnych zmian dawek. Twój wpis jest z dość dawna, więc może Ty mi coś podpowiesz, Wam się udało?

Cześć, ja zaczynam "przygodę" z accofilem wczoraj miałam wlew, a po transferze zastrzyki, przyznam, że to dla mnie nieznany temat co 4 dni mam robić morfologię z rozmazem i kontakt z immunologiem w celu ewentualnych zmian dawek. Twój wpis jest z dość dawna, więc może Ty mi coś podpowiesz, Wam się udało?
Dzięki accofilowi przebrnieliśmy przez pierwszy trymestr bez żadnych problemów ❤️ Aktualnie jestem w 28tc 😃 Gdzie przy próbach wcześniej przez trzy razy w 7/8tyg ciąża się zakańczała. Ja jestem mega szczęśliwa ze ktoś wpadł z leczeniem accofilem, nie ma się czego bać a działa cuda 💙 Brałam co czwarty dzień, do 12 tyg ciąży. Morfologię robiłam zawsze przed zastrzykiem, i zawsze było super. Accofil w dniu podania mega podwyższa morfologię ale po tych czterech dniach zdążał ładnie zlecieć i tak w kółko 😃

Witam,
Prosze powiedziec coś więcej o leczeniu Accofilem. Jakie miała Pani wskazania do leczenia tym lekiem? Bardzo mi zależy. Pozdrawiam 🙂

Immunolog po badaniach włączył lek.
Stosowanie już od dnia transferu, codziennie wieczorem o stałej godzinie.
Jeśli szwankuje immunologia polecam doc. Paśnika.

Do góry