Marteczka11
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, jak brałyście acard i heparynę tzn jaka przerwa była między acardem a heparyna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ok 12h - heparyna rano, acard wieczoremDziewczyny, jak brałyście acard i heparynę tzn jaka przerwa była między acardem a heparyna?
Tak raz, akurat tego dnia mialam duzo spraw do ogarniecia i wizyte u gin do ktorej dojezdzam dosc kawalek wiec caly dzien w drodze. Rano przed wyjsciem z domu zapomnialam zrobic zastrzyk, zorientowalam sie chyba kolo poludnia ale bylam poza domem. Na wizycie troszke wystraszona zapytalam moja panią doktor co teraz, uspokoila mnie ze po powrocie do domu moge wziac i mam byc spokojna jesli to sie nie zdarza notorycznie wzielam ok 16, a wieczorem juz normalnie acard.A zdarzyło Ci się pominąć dawkę acard albo clexane?
Ja od pozytywnego testu bralam heparyne wieczorem (heparyna przepisana przez lek rodzinnego, bo mialam wskazania od hematologa). Na pierwszej wizycie u ginekologa (jakies 2tyg po tescie) lekarz zalecil dodatkowo acard i wlasnie zwrocil i uwage ze acard lepiej wieczorem a heparyne lepiej rano i kazal przestawic pierwsza tabletke acardu wzielam razem z zastrzykiem wieczorem i nastepnego dnia rano kolejny zastrzyk.Ja biorę acard rano a zastrzyki wieczorem. Lekarz niby mówił że nie ma znaczenia ile jest przerwy i czy wogole jest
To ja podobnie jak ty od pozytywnego testu heparyna wieczorem. A od dzisiaj acard i mówił że obojętne kiedy brać że mogę rano a heparyna wieczór tak jak byloJa od pozytywnego testu bralam heparyne wieczorem (heparyna przepisana przez lek rodzinnego, bo mialam wskazania od hematologa). Na pierwszej wizycie u ginekologa (jakies 2tyg po tescie) lekarz zalecil dodatkowo acard i wlasnie zwrocil i uwage ze acard lepiej wieczorem a heparyne lepiej rano i kazal przestawic pierwsza tabletke acardu wzielam razem z zastrzykiem wieczorem i nastepnego dnia rano kolejny zastrzyk.
Ja heparynę ok 22, acard 14-16, lekarz o tym wie, nic mi nie mówiono o odpowiednim odstępie czasowymTo ja podobnie jak ty od pozytywnego testu heparyna wieczorem. A od dzisiaj acard i mówił że obojętne kiedy brać że mogę rano a heparyna wieczór tak jak bylo
12h, tak jak u dziewczyn. Heparyna rano a acard wieczoremDziewczyny, jak brałyście acard i heparynę tzn jaka przerwa była między acardem a heparyna?