reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Aaa... czyli jak zasypiają Nasze maleństwa

u nas niestety caly czas co do zasypiania kuby musze sie z nim polozyc wtedy zasnie , musi koniecznie pobawic sie moimi wlosami , potem nad ranem i tak placze bo chce do mnie do lozka ,, i taki to oto mamusi synuś

reklama
Kasiu to ci cwaniaczka z Basienki ;-)

U nas naszczescie z zasypianiem ok :tak:ale nigdy niewiadomo co dziecko wymysli :tak:;-):-)

kasia niezle z tym misiem... dwa akrobaty przelazly...niezly team :-D

no wlasnie te choroby...zabki i takie sprawy...popuszczamy dzieciom bo sa marudna i cierpia i nam ich szkoda i potem mamy....akcje...

moja cale szczescie wciaz spoko...nawet rewelacja powiedzialabym...klade ja spokojnie i bardzo rzadka sa jakies placze...najczesciej nawet jak jej sie nie chce spac to sobie lezy i cos tam nuci do siebie...ale co...kosztowalo to troche jednak zachodu...i poczatki z placzem i cala ta nauka zasypiania..ale oplacalo sie

mloda.-m no wiec wlasnie jak u ciebie z nauka zasypiania wyszlo... mowia w poradnikach ze nie mozna sie klasc z dzieckiem...wlasnie pokazac ze to nie jest zasada i koniec...wrecz upewnic sie ze zanim wyjdziemy z pokoju dziecko jeszcze nie spi... bo ma wiedziec ze mamusia do tego potrzebna nie jest ...
moj m robi takie akcje i mi sie to niepodoba... wtedy wlasnie zagladam i go poganiam zeby juz wylazil bo tylko nauczy mala zlych nawykow i bedzie potem nas wolac wiecznie...ale ten ma manie ze sie kladzie obok lozeczka i jakby czeka na nadejsie orfeusza.... akurat w jego przypadku jego starsze dzieci robily jazdy ze spaniem i wlasnie wchodzeniem rodzicom do lozka przez wile lat wiec ja obstaje przy swoim :happy2::cool2:

Basia zasypiała wczoraj już "tylko" 20 minut:szok::sorry: Ale nie darła się tak jak dzień wcześniej, tylko popłakiwała:blink: A dzisiaj w czasie usypiania ok.11 to było już tylko 5 minut:tak: Myślę, że może być już tylko lepiej:happy2:

No widzisz Kasiu, no i jest sukces :-D. Gratuluję, mam nadzieję, że teraz już sobie odpoczniesz a Basia będzie zawsze słodko śpiochać :tak::-):cool2:.

ach to zasypianie... u mnie dzis z placzem bo mala nie wyzyta wystarczajaco po calym dniu ale co. 21.30 to juz troche pozno zeby jeszcze jej odpuszczac... powyla sobie troche i w sumie juz jest cichutko :tak:

u nas w dzień to niestety na kolanach przy cycu a wieczorem kładziemy się razem i muszę śpiewać piosenki, Maciej się kręci, kręci aż zaśnie, czasem z cycem a czasem bez zależy co zje na kolację

A ja jestem super zadowolona - Kuba juz prawie od tygodnia przesypia cale noce....od ok. 20-21 do 5...potem mleko i co najmniej do 8......a w weekend to nawet do 9:30 wszyscy spalismy......normalnie szok :-D:-):tak:
Oby juz mu tak zostalo :-)

A ja jestem super zadowolona - Kuba juz prawie od tygodnia przesypia cale noce....od ok. 20-21 do 5...potem mleko i co najmniej do 8......a w weekend to nawet do 9:30 wszyscy spalismy......normalnie szok :-D:-):tak:
Oby juz mu tak zostalo :-)

super!! tylko pozazdrościć...u nas dwie pobudki na cycy

reklama
Do góry