lovefrusciante
Zaciekawiona BB
Czy któraś z Was była w ciąży (ja będę w 30tc) na koncercie? Jeszcze przed ciążą kupiliśmy bilety na koncert metalowy (byłam wielokrotnie na koncertach, także tego zespołu więc wiem czego się spodziewać), wybraliśmy miejsca siedzące na trybunach daleko sceny. W ciąży czuję się bardzo dobrze, nie mam żadnych problemów dlatego też ze spokojem czekałam na ten dzień. Jednak moja mama dowiedziawszy się o tym wpadła wręcz w histerię i zaczęła wrzeszczeć, że zabiję dziecko, że będę tego żałować do końca życia, że urodzę w 7 miesiącu i dziecko na pewno umrze albo będzie ciężko chore..... Nie powiem, przeżyłam szok, to teraz się zbieram z emocji. Staram się myśleć racjonalnie, w domu też od czasu do czasu słuchamy głośno muzyki i jakoś nie zauważyłam żeby bobas np więcej się ruszał. Będę z mężem, mogę w każdej chwili wyjść, nie będę w tłumie bo mamy miejsca siedzące itd. Lekarza mam dopiero za tydzień i na pewno jeszcze go o to zapytam. Jestem ciekawa czy Wasi lekarze wyrażali zgodę na takie wyjście. Proszę bez zbędnych komentarzy, że wszystko może dziecku zaszkodzić itd. bo żyję normalnie, nie siedzę pod kloszem.