reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

ten pierwszy nie jest do łazienki.. wkleiłam pierwsze lepsze, ale jest ich sporo.. prostsze też:-)

mnie w tym wszytskim przeraża to, że jak myślę o wykonczeniówce to pewne rzeczy sa dla mnie wręcz banalne.. wiadomo, że grzejnik łazienkowy będzie drabinkowy i w miare możliwości matowy.. i tyle! a te mi tu na każdym kroku takie "rewelacje" wynajdują.. jakikolwiek temat by nie poruszyły..:-)

reklama
ten pierwszy nie jest do łazienki.. wkleiłam pierwsze lepsze, ale jest ich sporo.. prostsze też:-)

mnie w tym wszytskim przeraża to, że jak myślę o wykonczeniówce to pewne rzeczy sa dla mnie wręcz banalne.. wiadomo, że grzejnik łazienkowy będzie drabinkowy i w miare możliwości matowy.. i tyle! a te mi tu na każdym kroku takie "rewelacje" wynajdują.. jakikolwiek temat by nie poruszyły..:-)
teraz jest tyle cudeniek ze hej
az sie ma ochote całe wnetrze znów zmienic ;-)
tylko za co:sorry2::-p

Skaba czytałam, że imprezka się udała i teraz czekacie do wiosny!:-) Supcio, bo będziesz miała dużo czasu żeby sobie wszystko przemyśleć i zaprojektować!;-):tak:
Ja to czasami nie wyrabiam, buuu:-( Ale wystarczy, że pojadę na działeczkę i pochodzę po domku i od razu dostaję powera, hehe:-D:-D
A co do grzejników to fakt, że niektóre są piękne, ale jak dla mnie kosmiczne cenowo...:szok: Zresztą wolę tą kaskę wydać na coś innego i mieć od razu więcej rzeczy w domu zrobionych... I tak się będę musiała naprodukować, żeby namówić Małżona na dwie chromowe drabinki do łazienek...:dry: No ale ma się swoje sposoby, to mam nadzieję, że się uda, hehe...:-p

Weronikaa chylę czoła przed Tobą - ja co najwyżej w malowaniu mogę się wykazać i w przecieranych tynkach!;-) Chociaż słyszałam, że teraz te panele bez kleju bardzo łatwo się układa...:confused:
Oczywiście czekam na foteczki Kochana!;-):tak:

No to napiszę Wam o moich postępach i trochę Was zasypię postami i fotkami - mam nadzieję, że nie będziecie mi miały za złe....;-):tak:!

W sobotę zostawiłam moje choruski w domku i załatwiałam co się dało- jak zwykle zresztą w sobotę, hehe...!!!:-D:-D
Przede wszystkim odebrałam projekt ogrodu!
Wygląda to mniej więcej tak: :-)

Z założenia ogród ma być prosty i łatwy w utrzymaniu. Przeważają w nim drzewka iglaste: różnego rodzaju tuje, świerki, jodły, sosny, kosodrzewina, jałowce, cisy, ale są również i liściaste. Oprócz trzech dębów, które zostawiliśmy karczując działkę posadzimy jeszcze brzózki, wiśnię, katalpę, klony i śliwę pissardi. Nie mogło też zabraknąć w naszym ogrodzie rododendronów, azalii, hortensji, powojników i róży! Uwielbiam też wrzosy, które zaplanowaliśmy od frontu oraz lawendę...;-):tak: W przyszłości, gdy dziewczynki podrosną, założymy też oczko i zbudujemy jakąś małą altankę...
Hmmm już nie mogę doczekać się wiosny i sadzenia.... :rofl2::rofl2::rofl2:

Wrzucę jeszcze kilka wizualek !:-)
Na początek ogród od frontu:

I jeszcze kilka innych ujęć..
icon_cool.gif

Stefanna ale bedziesz miala bajeczny ogród.Jak dla mnie cudenko juz widze jak sie dziewczynki w nim bawia.Super:-):-)Wprosze sie kiedys na male BBQ :-D:-Dzartuje troche mi nie po drodze niestety:-(
Skaba cudne te grzejniki ale za taka kase to juz mozna zrobic np remont kuchni.Ja tez mam taki problem ze zawsze podoba mi sie to co najdrozsze:)

Ostatnia edycja:
ninja grzejnik, który najbardziej mi się spodobał kosztuje 440euro:baffled: ale przyznam, że zachorowałam na niego:baffled:
stefanna szczena mi opadła na widok ogrodu!! cuuuuudo!! obejzrałam sobie dokładnie wszystkie kąciki twojego domu i swszystkie detale! :-):-):-)

pochwale się wam dziewczyny, że spotykałyśmy się ze stefanną na jednym wątku na forum Muratora (skąd zresztą pochodza i grzejniki i zielona sypialnia;-)) i nie zakumałam, ze to własnie ona.. ale ukryła mi się pod nickiem swego męża, więc dopiero niedawno się skapnęłam, że to żeńska reka pisze:-):-):-) ale domek w awatazre i tak moje oko przykuwał:tak:

reklama
Cudny ogród.... Mały Raj na Ziemi :-) Wspanialy na odpoczynek i zabawe , ale tez nie zapomnijmy o grillowaniu :-) (Najlepiej w letnie wieczory i do bialego rana :-) ) Musze pogratulowac pomyslu - sama bym chciala bardzo podobny ogrod :-) narazie jednak musze wytrzymac w bloku :-) poki co :-)

Do góry