reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Dzieki dziewczyny za komentarze.
Z zewnatrz wydaje sie duzy ale w srodku jest malutki. Sypialnie mamy bardzo male jedna jest taka ok ale dwie sa malutkie. Ale narazie wystarczy. A co do ogrodu to jeszcze jest tam duzo roboty bo poprzednia wlascicielka nasadzila jakis krzakow nie potrzebnych i pol podworka zajmoja.

reklama
ninja super duży domek:tak:.., a jak już w nim zamieszkacie..to i ogród będzie ładnie wyglądał..Juz ty sie o to postarasz:tak:(znając ciebie:tak:;-))
dusia łuuoouuu! ale chata!wydaje sie baardzo duża!wszystko jest bardzo ładne...no i lodówka nieźle sie prezentuje w kuchni..:tak:a tam wysepka będzie ?tak? Dzwi wejściowe też będą się ładnie prezentować.. A ogródek napewno cos tam jeszcze sobie pozmieniasz..i bęzie po swojemu..:tak:

Ninja ale poszłaś jak burza, nas już przegoniłaś;-)piękny i duży dom, ile będziecie mieć pokoi? W porównaniu do mojego to ogromny, chociaż nasz też nie jest mały.

Dusia no nie wierzę że w takim domu będziesz miała mało miejsca. Przecież na razie będziecie tam mieszkać tylko w trójkę, prawda? Kuchnię super urządziłaś, ja bardzo lubię jasne szafki :tak: a w ogrodzie to rzeczywiście jak Michałek podrośnie to będzie miał gdzie się chować.;-)

Dawno tu nie zagladalam a tu prosze...
weronikaa-widzisz jeszcze troche i fru na swoje:tak::-) slicznie
ninja-dajesz czadu dopiero co zaczynalas a tu prosze jaki wypas:tak::cool2:
Dusia-ty to juz w ogole pieknosci supcio:tak::rolleyes:
My sypialke juz docieplilismy jeszcze w listopadzie wymienia okna i finito w tym roku ale w przyszlym kolejna sciane docieplamy tyle ze z zewnatrz i zamiast okna bedziemy robili drzwi do ogrodka (i tego nie wymieniamy)

Ninja ile będziecie mieć pokoi?

Asia - są 4 sypialnie.
Tak to miało wyglądać- HERMES mamy poszerzony garaż 2 m, więc automatycznie sypialnia nad garażem zrobiła się większa.
Na dole wyrzuciłam pokój i na jego miejscu jest teraz kuchnia. Spiżarkę też wywaliłam i dzięki temu mamy większą dolną łazienkę. W miejscu kotłowni jest pralnia a kotłownię dorobiłam w powiększonym garażu.

jestem ciekawa jak wygladaja pokoiki waszych maluszkow :-) U mnie to jest tak ze co chwile mi sie zdanie zmienia i cos bym pozmieniala wkleje (o ile mi sie uda ) fotki pokoik mojego synka i czekam na wasze fotki. Moze beda dla kogos inspiracja :-) sama bym cos pozmieniala w pokoju mojego synka.
my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

Ostatnia edycja:
Anetkadg zalozenie jakiego kolwiek watku na marcówkach kasultujemy na watku glównym.A o pokoich i kacikach dzieciecych piszemy na np.,,a jesli dom bede mial...''.

A i mamy równiez watek ,, zanim napiszesz''- przeczytaj
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry