reklama
idzia pisze:a moj michal kiedys na widok lysego faceta zapytal - a dlaczego ten pan ma taka dziwna fryzure ?
.
monexa72
Mam grudniowa'06 Wdrożona(y)
Mój syn mówi na siusiaka "pitek", i kiedyś podejrzał siusiającego Tatę i pyta go"Tatusiu, a dlaczego ty masz takiego dużego pitka, a ja takiego małego?"
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Pytania dlaczego...? mnie juz oslabiaja. Ale ostatnio moja Julka przeszla sama siebie. kidys miala w pokoju straszny balagan, ja opowiadajac swojemu mezowi powiedzialam, ze ma bajzel u siebie. Niestety ona to uslyszala. Na drugi dzien wpadamy do przedszkola, w szatni pelno dzieci. Jakas matka wysypala cala zawartosc torebki czegos tam szukajac. A moje kochane dziecko: Mamusiu dlaczego ta Pani zrobila taki bajzel??? I to na caly glos. wsrod rodzicow zapadla konsternacja, a ja myslalam, ze zapadne sie pod ziemie.
Ale pyta np. : mamusiu, a gdzie my bylismy jak nie bylo swiata?
Kurcze, zamurowalo mnie. bo co odpowiedziec 3latkowi?
Ale pyta np. : mamusiu, a gdzie my bylismy jak nie bylo swiata?
Kurcze, zamurowalo mnie. bo co odpowiedziec 3latkowi?
Katka
Użyszkodnik ;)
Pytanko mojej corci z wczoraj:
Mamo kto dal Hani uszy? (Hani to jej mlodsza siostra)
Jak mozna polizac lokiec?
Czemu na kota nie mozna mowic pampus?
Rowniez sie pojawiaja pytania niezrecne zwiazane z jakas sytuacja..np:Czemu ktos jest gruby?Czemu ta Pani ma plame na spodnicy?
Mamo kto dal Hani uszy? (Hani to jej mlodsza siostra)
Jak mozna polizac lokiec?
Czemu na kota nie mozna mowic pampus?
Rowniez sie pojawiaja pytania niezrecne zwiazane z jakas sytuacja..np:Czemu ktos jest gruby?Czemu ta Pani ma plame na spodnicy?
reklama
Witam wszystkich!
Co do dinozaurów to wczoraj moja córa zapytała gdzie one teraz są?
ja na to :- wyginęły ...
Mamo kłamiesz ludzie znajdują ich kości, a gdzie są skóry i serca czemu nie znaleźli... Albo:
Dlaczego nie wolno grzebać w gniazdku i dlaczego prąd kopie jak nie ma nóg a wogóle co to jest prąd Albo:
Co to jest horyzont czemu tam nie pójdziemy i gdzie jest słońce w nocy jak zachodzi a wstaje z drugiej strony( bo to przecież niemożliwe ze ziemia sie kręci jak my z niej nie spadamy)
moja córa w grudniu skończyła 5 lat i aż sie boje o co będzie pytać później.....:-)
Co do dinozaurów to wczoraj moja córa zapytała gdzie one teraz są?
ja na to :- wyginęły ...
Mamo kłamiesz ludzie znajdują ich kości, a gdzie są skóry i serca czemu nie znaleźli... Albo:
Dlaczego nie wolno grzebać w gniazdku i dlaczego prąd kopie jak nie ma nóg a wogóle co to jest prąd Albo:
Co to jest horyzont czemu tam nie pójdziemy i gdzie jest słońce w nocy jak zachodzi a wstaje z drugiej strony( bo to przecież niemożliwe ze ziemia sie kręci jak my z niej nie spadamy)
moja córa w grudniu skończyła 5 lat i aż sie boje o co będzie pytać później.....:-)
Podziel się: