Witam może jakaś mama była w takiej sytuacji. Mam synka który ma skaze białkowa nie toleruje laktozy. Jest na mleku neocate lcp, oniadki niestety muszę wprowadzać stopniowo żeby widzieć czy coś dolega synkowi. Synek ma 9miesiecy już ale właśnie czy to normalne że jeszcze budzi się co 3h w nocy do mleka. Jeżdżę do pani alergolog ale dopiero mam wizytę za 3miesiace i nie wiem gdzie szukać porady.
reklama
Rozwiązanie
Właśnie takie badanie wykonywaliśmy. Zdjęcie w załączniku
Takie badanie jak wcześniej pisałam. Zdjęcie w załącznikuWitam może jakaś mama była w takiej sytuacji. Mam synka który ma skaze białkowa nie toleruje laktozy. Jest na mleku neocate lcp, oniadki niestety muszę wprowadzać stopniowo żeby widzieć czy coś dolega synkowi. Synek ma 9miesiecy już ale właśnie czy to normalne że jeszcze budzi się co 3h w nocy do mleka. Jeżdżę do pani alergolog ale dopiero mam wizytę za 3miesiace i nie wiem gdzie szukać porady.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Dokładnie. Byłam pewna że to coś o ponieniu, chciałam pomóc a tu taki tematNormalne.
Ps. Mogłabyś w temacie podawać konkretniejszy opis problemu? Bo Aniołek nic nie mówi o problemie ze snem...
Jeśli nie chcesz udzielić porady to dziękuję za komentarzeNormalne.
Ps. Mogłabyś w temacie podawać konkretniejszy opis problemu? Bo Aniołek nic nie mówi o problemie ze snem...
Mała.czarna
Ale tytuł dość mylacy.Jeśli nie chcesz udzielić porady to dziękuję za komentarze
Jeśli weszłas na temat przeczytałaś i nie chcesz się udzielać to po co piszesz. Szukaj inny temat do udzielania się. Po prostu każdemu się zdążą zrobić błąd.Dokładnie. Byłam pewna że to coś o ponieniu, chciałam pomóc a tu taki temat
Mała.czarna
Ale to co ten atak i pretensje? Na błędach trzeba się uczyć nawet małych i brać ja na klatęJeśli weszłas na temat przeczytałaś i nie chcesz się udzielać to po co piszesz. Szukaj inny temat do udzielania się. Po prostu każdemu się zdążą zrobić błąd.
Aguu
Przeczytalas całość? Napisałam Ci odp. Tak to jest normalne.
Link do: Ja Cię kocham, a Ty nie śpisz. Sen dzieci 0-36 miesięcy na świecie.
Link do: Ja Cię kocham, a Ty nie śpisz. Sen dzieci 0-36 miesięcy na świecie.
Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Nie ulewa mu się wcale, budzi mi się co 3h i wypije mleko spi dalej. Tylko właśnie czy 9miesieczne dziecko nie powinno w nocy spać i jeść tylko raz.A synek przypadkiem nie ma refluksu? U mojego był bardzo delikatny, ale cofający się pokarm powodował pieczenie przełyku, przez co mały się budził i cały czas chciał pić - co tylko wzmagało problem.
Podziel się: