Ewciak1007
Fanka BB :)
Cześć, chciałabym zapytać może was bardziej doświadczonych mam. Jestem mama 9 miesięcznej Lilianki od samego początku mam problemy z jej jedzeniem córka po 1 miesiącu już nie chciała jesc mi mleka przez wiele miesięcy karmiłam ją na śpiąco, później złapała butelkę i karmimy się mlekiem mieszanie. Moim problemem jest rozszerzanie jej diety, mała ma alergie na bmk, jaja, cytrusy, kakao itp. Więc mam ograniczone pole manewru. Córka nie chce jesc moich obiadków zupek itp tylko je sloiczki.
Kompletnie nie radzi sobie z kawałkami ani grudkami. Ma zaraz odruch wymiotny, albo jak daje jej chlebek to go pomemla i jak ma go przełknąć to zaraz ma odruch wymiotny.. ostatnio też słabo je sloiczki kilka łyżeczek i odmawia. Nie wiem już Ci mam robić. Byłam os początku z nią już u 3 neurolgopedpow I oni mówią że jest ok. Nie wiem już Co mam robić I jak ja karmić. Doradźcie proszę.
Kompletnie nie radzi sobie z kawałkami ani grudkami. Ma zaraz odruch wymiotny, albo jak daje jej chlebek to go pomemla i jak ma go przełknąć to zaraz ma odruch wymiotny.. ostatnio też słabo je sloiczki kilka łyżeczek i odmawia. Nie wiem już Ci mam robić. Byłam os początku z nią już u 3 neurolgopedpow I oni mówią że jest ok. Nie wiem już Co mam robić I jak ja karmić. Doradźcie proszę.