reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

7-latka ? jaki prezent heeelllllllpppp

Witam :-)

To i ja dołączę się do prośby:tak:

Mam 6-letniego chrześniaka, niedługo ma urodziny, więc myślę o prezencie dla Niego.
Pomyślałam, że może rolki (ewentualnie z dodatkowymi kółkami po bokach), jednak nie wiem, czy będzie to odpowiedni prezent, czy nie jest za wcześnie dla sześciolatka na rolki? Jakie jest Wasze zdanie ? :biggrin2: A może Wy macie jakiś pomysł na prezent;-)

Pozdrawiam

reklama
rolki to chyba trochę wyszły z mody, ale mogę się mylić, może jakieś klocki lego, a najlepiej to jakoś zabawkę edukacyjną zęby Dziecko przy okazji się uczyło czegoś praktycznego.

Moda na zabawki zmienia się bardzo szybko. Moja córka co chwilę opowiada o nowych zabawkach i oczywiście usilnie próbuje mnie przekonać do ich zakupu. Jakiś czas temu szalała za zwierzątkami Sulivan. Zebrała całkiem pokaźną kolekcję tych stworzonek z różnymi akcesoriami teraz jednak numerem jeden jest Furby, mały śmieszny pluszak którego uczy mówić po polsku i wychować na grzecznego zwierzaka .

a jeśli chodzi o prezenty dla dzieci to chyba najlepiej zapytać rodziców dziecka czym się interesuje. Maluchowi będzie bardzo miło jak trafimy z prezentem o którym bardzo marzyło.

Do góry