Karolinak94
Początkująca w BB
Nie powiedział konkretow tylko to co pisalam wyzej, sama jestem zdziwiona i nawet nie wiem na co sie szykowac. Nie ukrywam, ze sie stresuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Twój stały lekarz czy poszłaś do nowego?Nie powiedział konkretow tylko to co pisalam wyzej, sama jestem zdziwiona i nawet nie wiem na co sie szykowac. Nie ukrywam, ze sie stresuje
Więc posłuchaj lekarza. Jeśli kazał spakować się na więcej niż jeden dzień to tak zrób. Tutaj nikt Ci niestety nie powie co masz robić skoro jutro idziesz na jakieś badania.Nie powiedział konkretow tylko to co pisalam wyzej, sama jestem zdziwiona i nawet nie wiem na co sie szykowac. Nie ukrywam, ze sie stresuje
Stały lekarz, zobaczymy jutro ,mam nadzieje ze po badaniach sie cos wyjasniTo Twój stały lekarz czy poszłaś do nowego?
Nie no, nie przesadzaj, że z sexu z 18 września byłaby taka niska beta. Przecież to już 18 dni temu. Powinna być juz raczej w setkach.Jak 18 września to zdecydowanie mogła się owulka przesunąć i zagnieżdżenie być później, stąd ten wynik.
Dokładnie. Moja beta 10 dni po była wyższa. Niestety, ale to nie wróży dobrze. Przytulam!Nie no, nie przesadzaj, że z sexu z 18 września byłaby taka niska beta. Przecież to już 18 dni temu. Powinna być juz raczej w setkach.
Weźmy pod uwagę, że plemniki żyją w dobrych warunkach 3 dni + może być 12 dnia do zagnieżdżenia + 48 godzin na wytworzenie hormonu. Organizm ludzki nie działa jak szwajcarski zegarek. A równie dobrze beta może już spadać i stad niski poziom, ale tego się nie da dowiedzieć bez powtórzenia badania.Nie no, nie przesadzaj, że z sexu z 18 września byłaby taka niska beta. Przecież to już 18 dni temu. Powinna być juz raczej w setkach.
W takim razie zaufaj swojemu lekarzowi, jedź do szpitala na badania i oby się wszystko wyjaśniło pozytywnie. Trzymam kciuki!Stały lekarz, zobaczymy jutro ,mam nadzieje ze po badaniach sie cos wyjasni
No myslę, że tutaj nie ma co się nastawiać na dobre zakończenie. Beta jest stanowczo za niska. A plamienie może zwiastować rozkręcaącą się miesiączkę.Jak czytam wasze wpisy to jednak bardziej wrozy w złą niż w dobra strone..