Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmiła dziecko mlekiem krowim (bezpośrednio od krowy bądź butelkowym ze sklepu - z lodówek) po 6 miesiącu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A które to mleczko ? Pamięta pani nazwę? Nie mam dostępu do mleka bezpośrednio od krowy więc zastanawiam się właśnie nad takim.Tak,ja, moją pierwszą, bo nie chciala mm pic najpierw rozcienczylam z woda.. i sprawdzilam czy nie ma reakcji alergicznej,pozniej rozcienczalam mniej i mniej ,az w ogole nie musialam podawalamjej mleko ze sklepu ale nie uht
Z lokalnych miastowych mleczarni ktore zaopatruja sklepy w roznych regionach sa rozne nazwyA które to mleczko ? Pamięta pani nazwę? Nie mam dostępu do mleka bezpośrednio od krowy więc zastanawiam się właśnie nad takim.
Aha to dobrze,u nas też mamy mleczarnie :-)Z lokalnych miastowych mleczarni ktore zaopatruja sklepy w roznych regionach sa rozne nazwy
Oczywiscie mleko musi byc przegotowane, a nie podgrzaneAha to dobrze,u nas też mamy mleczarnie :-)
A ile córka miała wtedy miesięcy? Moja je już wszystko ale wkrótce czeka nas zmiana mleka gdyż była stwierdzona skaza ,której tak naprawdę nie ma. Mleka mm są bardzo przewitaminizowane , a witamin ma już bardzo dużo w owocach, warzywach. Poza tym nie najada się mlekiem mm. W nocy nadal budzi się często mimo że lekko zagęszczam jej manna lub kleikiem. Nie chce już wybierać kolejnego mleka mm .I jak mojej bylo za malo, rozrabialam budyn w mleku ,aby ciut zagescic mleko wtedy byla najedzona
Wierze miala wtedy ok pol roku.. bo szybko stracilam pokarm , a mleka mm w ogole nie chciala zadnego picA ile córka miała wtedy miesięcy? Moja je już wszystko ale wkrótce czeka nas zmiana mleka gdyż była stwierdzona skaza ,której tak naprawdę nie ma. Mleka mm są bardzo przewitaminizowane , a witamin ma już bardzo dużo w owocach, warzywach. Poza tym nie najada się mlekiem mm. W nocy nadal budzi się często mimo że lekko zagęszczam jej manna lub kleikiem. Nie chce już wybierać kolejnego mleka mm .