reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

5 tydzień ciąży

reklama
Tutaj nie ma co pomóc. Zobaczysz przyrost w poniedziałek.
Było kilka a postów na forum,że początkowo beta słabo rosła, potem już ok i wszytsko było dobrze z ciążą.
Także wiem,że ciężko, ale zostaje ci jedynie cierpliwie czekać do wyników.
I po ptakach... dziś zaczęłam krwawic,ból z prawego jajnika straszny....na USG brak pęcherzyka ciążowego.... właśnie wracam z ginekologii

reklama
Prxy becie 50 fizycznie nie ma szans na to, żeby pęcherzyk bylo widac. Mowilyśmy Ci, że widac go jal beta wynosi minimum 1000.
Ale skoro Cię boli, to warto jeszcze sprawdzić w poniedziałek, bo jeżeli będzie wzrastać to moze być ciąza pozamaciczna.
No to samo powiedziałam mężowi... lekarz nic nie wspominał o ciąży pozamacicznej,ale też myślę że tak może być,bo gdzieś ten pęcherzyk musiał utkwić😭

Do góry