Lady Loka
Fanka BB :)
Nie za bardzo ma w tym momencie na co pomóc.A luteina pomoże?już sama nie wiem co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie za bardzo ma w tym momencie na co pomóc.A luteina pomoże?już sama nie wiem co myśleć
A luteina pomoże?już sama nie wiem co myśleć
Tutaj nie ma co pomóc. Zobaczysz przyrost w poniedziałek.A luteina pomoże?już sama nie wiem co myśleć
I po ptakach... dziś zaczęłam krwawic,ból z prawego jajnika straszny....na USG brak pęcherzyka ciążowego.... właśnie wracam z ginekologiiTutaj nie ma co pomóc. Zobaczysz przyrost w poniedziałek.
Było kilka a postów na forum,że początkowo beta słabo rosła, potem już ok i wszytsko było dobrze z ciążą.
Także wiem,że ciężko, ale zostaje ci jedynie cierpliwie czekać do wyników.
Nadal udaj się na betę w poniedziałek, bybsorawdzic ,czy beta spadaI po ptakach... dziś zaczęłam krwawic,ból z prawego jajnika straszny....na USG brak pęcherzyka ciążowego.... właśnie wracam z ginekologii
Lekarz też to powiedziałNadal udaj się na betę w poniedziałek, bybsorawdzic ,czy beta spada
Ale co to da...Nadal udaj się na betę w poniedziałek, bybsorawdzic ,czy beta spada
Nie ma pęcherzyka...Nadal udaj się na betę w poniedziałek, bybsorawdzic ,czy beta spada
Prxy becie 50 fizycznie nie ma szans na to, żeby pęcherzyk bylo widac. Mowilyśmy Ci, że widac go jal beta wynosi minimum 1000.Nie ma pęcherzyka...
No to samo powiedziałam mężowi... lekarz nic nie wspominał o ciąży pozamacicznej,ale też myślę że tak może być,bo gdzieś ten pęcherzyk musiał utkwićPrxy becie 50 fizycznie nie ma szans na to, żeby pęcherzyk bylo widac. Mowilyśmy Ci, że widac go jal beta wynosi minimum 1000.
Ale skoro Cię boli, to warto jeszcze sprawdzić w poniedziałek, bo jeżeli będzie wzrastać to moze być ciąza pozamaciczna.