reklama
A
Agnexx
Gość
zebrra, wielkie gratulacje...
wiki.25
mama kochanych brojków
karola7 pisze:Zebrra gratulacje. No to czekamy na Wiki. :laugh:
dziewczynki narazie odpuszczam..usunelam suwaczek,,,i zobaczymy narazie daje sobie spokuj przez najblizszy czas
zebrra
Potrójna mama :)
Dziękuję Dziewczynki
dzisiaj byłam u lekarza we wtorek usg... zobaczymy jak będzie 
zebrra
Zajrzałam tutaj chociaż minęło już sporo czasu... już po wszystkim, nie ma suwaczka, nie ma fasolki... 4 razy byłam na USG, pierwsze 29/11/05 pęcherzyk 2,7 mm, drugie 15/12/05 pęcherzyk 13,7 mm, ale zarodka nie widać, trzecie 22/12/05 pęcgerzyk 16 mm, bez zarodka i diagnoza "podejrzenie ciąży obumarłej", tego samego dnia zrobiłam jeszcze jedno USG, tak dla potwierdzenia...niestety to samo, właściwie czekam tylko dlatego, że mój gin, chce potwierdzenia i stwierdził, że chce jeszcze jedno USG za dwa tygodnie, czyli ok 05/01/06, tylko ja nie jestem pewna czy kolejny raz chcę usłyszeć, że mojej fasolki nie ma... Wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale nigdy nie przyszło mi do głowy, że mnie to spotka (chociaż może powinno biorąc pod uwagę sensacje w pierwszej ciąży). Cirpię bardzo, jest mi smutno i źle... Nie potrafię się pozbierać...
wiki.25
mama kochanych brojków
ZEBERRKO TAK MI PRZYKRO NIEWIEM CO MAM POWIEDZIEC WIEM ZE ZADNE SLOWA CIE NIEPOCIESZA....ALE TRZEBA MIEC NADZIEJE I JA MODLE SIE ZEBY TAM BYLA FASOLKA U CIBIE JEDNAK...CUDA SIE ZDARZAJA
KOCHANIE BEDZIE DOBRZE.....
reklama
zebrra
Wiem, musi się udać!!! Tylko nie wiem czy znajdę w sobie tyle siły i odwagi, żeby jeszcze raz spróbować...
Dziękuję, że podtrzymujecie mnie na duchu w tym trudnym czasie...tak bardzo tego potrzebuję...
Dziękuję, że podtrzymujecie mnie na duchu w tym trudnym czasie...tak bardzo tego potrzebuję...
Podziel się: