reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

5/6 tydzien ciazy plamienia utrogestan 200 dopochwowo

reklama
U mnie każde takie plamienie to był początek końca. Oby u Ciebie było inaczej.

Ostatnia edycja:
U mnie każde takie plamienie to był początek końca. Oby u Ciebie było inaczej.
Tez tak myslalam, jechalam na sor pogodzona z najgorszym. Jednak okazalo sie, ze mam nadzerke i zero krwawienia z innych miejsc jak wlasnie nadzerka. Ale to i tak mnie nie pocieszylo za bardzo. Bo i tak sie martwie co bedzie dalej.

To raczej nie przez utrogestan, ja też go brałam na początku ciąży, mi się kosmowka zaczęła odklejać i dostałam utrogestan i duphaston. Teraz 20tc I jest wszystko ok, czego Tobie też życzę 😊

reklama
Po prostu staraj się więcej odpoczywać, leżeć niż np stać na nogach w ciągu całego dnia, jeśli masz taką możliwość ...
Ja jutro zaczynam 21t , a w 1trymestrze miałam krwiak w 6 i 9 tygodniu, a w 12 gdzie cieszyłam się że umowny 1trymestr mam za sobą i teraz będzie spokojniej - dostałam bardzo silnego krwotoku .
A teraz wszystko jest jak ta lala .

Ciągłe myślenie że coś jest nie tak, że jest źle, że się boisz też nie jest dobre bo stres wpływa na cały twój organizm

Do góry