Kwiatuszek1!
Fanka BB :)
Hej. Czy ktoras z Was mialarozowe plamienia po tym? Stosuje dwa dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak myslalam, jechalam na sor pogodzona z najgorszym. Jednak okazalo sie, ze mam nadzerke i zero krwawienia z innych miejsc jak wlasnie nadzerka. Ale to i tak mnie nie pocieszylo za bardzo. Bo i tak sie martwie co bedzie dalej.U mnie każde takie plamienie to był początek końca. Oby u Ciebie było inaczej.
Dobre 1/3 kobiet plami we wczesnej ciąży, w zdecydowanej większości to zdrowe, niepowiklane ciąże.U mnie każde takie plamienie to był początek końca. Oby u Ciebie było inaczej.
Tez tak uslyszalam na sorze...mam nadzieje, ze nie bedzie zle. Dziekuje za wyjasnienieDobre 1/3 kobiet plami we wczesnej ciąży, w zdecydowanej większości to zdrowe, niepowiklane ciąże.
Zycze Tobie spokojnej ciazy. U mnie plamienie bylo przez nadzerke! Z ciaza poki co wszystko dobrzeTo raczej nie przez utrogestan, ja też go brałam na początku ciąży, mi się kosmowka zaczęła odklejać i dostałam utrogestan i duphaston. Teraz 20tc I jest wszystko ok, czego Tobie też życzę