proszę o porady,nasz 4 tygodniowy synek w ogole nie spi w dzien. w nocy przesypia ładnie 6-10 godzin z przerwą na jedno karmienie,czasem dwa, a w ciągu dnia ciągle chce być przy piersi. ja wiem że potrzebuje bliskości ale to naprawdę jest przez cały dzień. każda próba odlożenia go do spania w ciągu dnia (po ttm jak zasnie przy piersi) kończy się płaczem po 10 min snu i ssaniem piąstek i tak w kółko. maz jest w pracy wiec nie mam nawet jak iść do toalety czy coś zjeść. na spacer też ciężko się zebrać bo jak on ciągle chce byc przy piersi albo na rekach to nie mam jak ogarnąć wszystkiego zeby w ogóle wyjść z domu. chwilami jak go karmie to się odrywa od piersi i złości i łapie znowu... może za wolno mu leci , sama nie wiem..
cały dzień ziewa wiec na pewno jest zmęczony ale nie wiem jak go uśpić i kiedy? jak ustalić dziecku rytm dnia jak on zasypia o różnych porach? I w ogóle jak żyć? ;P
poradzcie coś,ktoś tak miał?
cały dzień ziewa wiec na pewno jest zmęczony ale nie wiem jak go uśpić i kiedy? jak ustalić dziecku rytm dnia jak on zasypia o różnych porach? I w ogóle jak żyć? ;P
poradzcie coś,ktoś tak miał?