reklama
Pysia29d
Fanka BB :)
Ja po mdłościach dowiedziałam się, że jestem w ciąży(4 tydzień) także widzisz, każdy ma inaczej i dlatego najlepiej nic nie czytać
ja byłam w 4 a potem w 6 u innego lekarza i ciagle miałam pusty pecherzyk.Dopiero po 8 tygodniu bylo serduszko.
To że nie masz mdłości nie znaczy że masz puste jajeczko. Ja będąc w ciąży nie miałam żadnych dolegliwości - na początku pobolewał brzuch jak przy miesiączce. Co do czytania na necie informacji to skoro jesteś taką panikarą to w ogóle nie czytaj nic o ciąży - bo albo się zdołujesz, albo przerazisz a pamiętaj że Twoje emocje wpływają na płód. Dla dodania otuchy czytaj sobie co tydzień kalendarz ciąży, np. tutaj: 6 tydzień ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - tydzień 6
Z tego co opowiadała mi przyjaciółka, nie ma co sztywno patrzeć się na ogólny kalendarz ciąży. U każdej kobiety mdłości mogą pojawić w różnych tygodniach. Najważniejsze to nie panikować i najlepiej słuchać się rad lekarza, a nie szukać podpowiedzi w internecie. Przez niektóre komentarze i opinie, można dosłownie osiwieć. Zdrowy rozsądek i porady lekarza.
Podziel się: