Witam ! Tak czytam wszystkie fora dotyczace in vitro I Jestem pelna obaw ! Jestem 4 dpt 4 dniowego zarodka I szukam informacji na ten temat jednak Nic nie znalazlam , wszedzie sa tylko 2,3 lub 5 dniowe zarodki . Czy to znaczy ze nie mAm szans ? Dlaczego przetransferowali mi 4 dniowy zarodek ?
reklama
Napisz na wątek staraczek do dziewczyn, które są w podobnej sytuacji, co Ty. Z pewnością Ci pomogą
Witam ! Tak czytam wszystkie fora dotyczace in vitro I Jestem pelna obaw ! Jestem 4 dpt 4 dniowego zarodka I szukam informacji na ten temat jednak Nic nie znalazlam , wszedzie sa tylko 2,3 lub 5 dniowe zarodki . Czy to znaczy ze nie mAm szans ? Dlaczego przetransferowali mi 4 dniowy zarodek ?
Ale to byla blastocysta juz byla?
Ale to byla blastocysta juz byla?[/QUOTE W stadium moruli. Dlatego zastanawiam sie czy to normalne . Jest to moje pierwsze podejscie do IVF
vadera
Fanka BB :)
Ale masz zapis, że to zarodek 4 dniowy, jaki etap rozwoju? A jeśli nawet, może labo widziało, że jest groźba degeneracji zarodka i większe szanse miał w Twoim organizmie. Myślę, że bez powodu nie skracaliby czekania na blastocystę, albo transferowali w takim momencie , że zarodek już dorósł do tej formy. W żadnym wypadku nie zmniejsza to Twoich szans, spokojnie