reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

4 mc a ja ledwo żyje...

Sama do 22tc czulam sie podobnie nie raz wieczorem plakalam z bezsilnosci.Ja wymiotowalam kilka razy ale za to ciagle mnie naciagalo, odbijalo sie, mialam uczucie pelnosci nic nie moglam zjesc procz ziemniakow, ananasa i bulki z serem.Raz mialam smaka na paczka zjadlam i myslalam ze umre...

Przeszlo gdzies po 22tc.Juz zapomnialam... Ale bylo strasznie

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sama do 22tc czulam sie podobnie nie raz wieczorem plakalam z bezsilnosci.Ja wymiotowalam kilka razy ale za to ciagle mnie naciagalo, odbijalo sie, mialam uczucie pelnosci nic nie moglam zjesc procz ziemniakow, ananasa i bulki z serem.Raz mialam smaka na paczka zjadlam i myslalam ze umre...

Przeszlo gdzies po 22tc.Juz zapomnialam... Ale bylo strasznie

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem załamana ta bezsilnością. Całe dnie spędzam w łóżku i tak samo naciąga mnie całe dnie a wymiotuje do południa. Teraz leze i tez mnie naciąga... tez tak miałaś ze ten czas nie funkcjonowałas? Poprostu miesiace wycięte z życia

Ja z córką przez pierwsze miesiące mogłam jeść tylko pomidory i pic sok pomidorowy bo wymiotowałam po wszystkim innym, nie funkcjonowałam normalnie. Pomoglo trochę jak odstawiłam witaminy dla ciężarnych tylko brałam kwas foliowy.

Cześć, ja miałam to samo. Wymiotowalam równo 3,5 msc. Codziennie. Rano, w nocy po zjedzeniu, na pusty żołądek, po owocach, warzywach, słodyczach, po słonym, po soku (raz mi poszedł nosem)itd. Naczytalam się rad z internetu, kupiłam herbaty imbirowe, tabletki z apteki dla ciężarnych na wymioty itd. ale szczerze to pomógł tylko... Czas. Po prostu w końcu przeszło. Minęło. I naprawdę ledwo funkcjonowałam. O pracy nawet nie bylo mowy, czasem nawet nie mogłam prowadzić auta. Ale to Minie. Naprawdę któregoś dnia odpuści i będzie tylko lepiej
Witajcie
Zaczęłam 4mc a moje dolegliwości nadal trwają. Cały czas mnie naciąga, raz zwymiotuje raz nie. Staram się jeść na sile. Czasem mimo tego ze zjem wymiotuje cały czas żółcią. Nie jestem w stanie nic zrobić nawet do toalety mi ciężko wstać... ja już nie wiem co robić jak żyć jestem wykończona fizycznie i psychicznie. Naprawdę nie ma rady na te dolegliwości ? Zaraz po brzebudzeniu jem, pije herbatę z imbirem ale to nie pomaga...

Do góry