reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

39 dc i dalej nic-miała tak któraś z Was?

Young Woman

Zaciekawiona BB
W 36 dc zrobiłam test ciążowy i wynik negatywny,38 dc to samo.Dziś mam 39 dc.Jak myślicie,jest jakaś szansa na ciążę?Mój ostatni cykl trwał 33 dni.
Wesprzenie któraś?Z góry dzięki i pozdrawiam
Ps.Ostatnio tak długie cykle zdarzyły mi się w tamtym roku.Jeden trwał 38 dni a drugi 40.

reklama
Ja tak nie miałam ale moja przyjaciółka tak. Testy negatywne po terminie @,a okazało się ze ciąża. Po prostu pòźna owulacja.Idź na betę będzie jasność

Ja tak nie miałam ale moja przyjaciółka tak. Testy negatywne po terminie @,a okazało się ze ciąża. Po prostu pòźna owulacja.Idź na betę będzie jasność
Wiesz może w któ
miałam dwa negatywne testy już po terminie spodziewanej moesiaczki, a w końcu pozytywny. No i jest z nami chłopiec ;)

Od którego dc dopiero wynik pozytywny?

Licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to w 34 dniu był test pozytywny, a cykle miałam 28-29 dniowe. Ale nie robiłam codziennie testu bo uwierzyłam w to że nie jestem w ciąży, a okres się spóźnia przez przeziębienie.
A oprócz tego miałaś jakieś objawy?
Też miałaś silne skurcze podbrzusza?
U mnie disiaj 40 dc

reklama
Nie, zupełnie nic mi nie było. Ja ogólnie niemal bezobjawowo orzeszlam ciążę. Jak sytuacja dzis? Może wybierz się na test z krwi, to da Ci pewność :)
Dziś mam 42 dc,jak mam silne skurcze to biorę nospę. Z testami,póki co dałam sobie spokój bo same negatywne.
Mam jakieś swędzenie w pochwie o wzdęcia do tego stopnia że spodnie są za ciasne.Oprócz skurczy są też bóle jakby na okres.Często oddaję też mocz.

Ostatnia edycja:
Do góry