Jak urodziszNo ciekawe kiedy to minie '
reklama
Wercix
Zaciekawiona BB
To naoewno ale mówią że jak dno się obniża to lepiej się oddycha o to mi się rozchodzi kiedy zacznie się obniżaćJak urodzisz
Wercix
Zaciekawiona BB
No to witaj w klubieJa za to jestem pierwszy raz w ciazy i mialam chyba wszystkie możliwe objawy i problemy wiec mam nadzieję że przez kolejne ciążę przejdę gładko
Wercix
Zaciekawiona BB
Czy wy też czujecie takie ssanie w żołądku? 2h temu jadłam porządne śniadanie a już czuje się taka glodna jakbym wgl nie jadła z tydzień chyba takie dziwne uczucie w żołądku. Czy to jest normalny objaw ciąży? Normalnie bym zjadła konia z kopytami taka glodna jestem
Wolfgirl
Fanka BB :)
Nie. Ale jak nigdy mnie nie ciągnęło do słodyczy tak teraz pół blachy sernika bez problemu przytulę.Czy wy też czujecie takie ssanie w żołądku? 2h temu jadłam porządne śniadanie a już czuje się taka glodna jakbym wgl nie jadła z tydzień chyba takie dziwne uczucie w żołądku. Czy to jest normalny objaw ciąży? Normalnie bym zjadła konia z kopytami taka glodna jestem
reklama
Wercix
Zaciekawiona BB
I jak się czujecie? Mnie od rana boli podbrzusze jak na okres i krzyże. Dziś mam lekarza więc powiem muMniam mnie też na słodkie bierze ale nie jem
Podziel się: