reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

3 Aniołki... Prosze o pomoc

Czesc. Leze w szpitalu od kilku dni, trzeci miesiac ciazy. Tydzien temu okazalo sie, ze to blizniaki. Bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie. W poniedzialek poszlam na konsultacje i usg. Okazalo sie ze dzieci nie zyja. Kazali mi pojechac do domu po rzeczy i wrocic na oddzial. Wrocilam... We wtorek. Nastepne usg- to byly trojaczki. A raczej sa. Byly? Leze w szpitalnym lozku i powiedzcie mi jak mam zyc i co mam zrobic? Nie zrobia mi zabiegu dopoki beta nie bedzie spadac... Moje trzy Aniolki... Prosze o wsparcie i pomoc. Zaden zastany psycholog mi nie pomoze. Tylko matka ktora stracila dziecko zrozumie druga matke.

reklama
zapraszam tutaj Poronienia wątek ciąża po poronieniu. Trzymaj się i życzę dużo sił na najbliższy czas. Możesz pochować swoje maleństwa, na watku powyżej znajdziesz wszystkie informacje

Do góry