reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

2 dni przed

Domi9534

Fanka BB :)
Kochane czy miałyście tak że zrobiłyście test 2 dni przed @ wyszedł negatywny a w dniu albo dzień po @ pozytywny?? Wiem że robi się w dniu spodziewanej test ale już nie mogłam wytrzymać... Wyszedł mi rano negatywny ale już nie robię sobie nadziei.

reklama
Ja tak miałam, zrobiłam sobie dzień przed spodziewaną @ test i to ten czuły od 10 - był negatywny, na drugi dzień zrobiłam zwykłym testem, najtańszym za 3 zł i wyszedł pozytywny, ale to był cień cienia ;) Oczywiście potwierdziłam betą hcg, to masz najpewniejsze.
Jeszcze nic nie jest przesądzone jak masz dzisiaj mieć @, testy się robi nawet tydzień po terminie miesiączki, żeby pokazały cokolwiek.

Ja mam mieć dopiero w niedzielę... A nie mogłam już wytrzymać ale chyba przyjdzie cholerna @...
Ja tak miałam, zrobiłam sobie dzień przed spodziewaną @ test i to ten czuły od 10 - był negatywny, na drugi dzień zrobiłam zwykłym testem, najtańszym za 3 zł i wyszedł pozytywny, ale to był cień cienia ;) Oczywiście potwierdziłam betą hcg, to masz najpewniejsze.
Jeszcze nic nie jest przesądzone jak masz dzisiaj mieć @, testy się robi nawet tydzień po terminie miesiączki, żeby pokazały cokolwiek.

Poczekam do tej poniedziałku ... Jeżeli nie przyjdzie zrobię kolejny, chociaż male szanse myślę....

reklama
Do góry