Cześć kochane. Potrzebuję chyba porządnego kopniaka. Ostatni raz u lekarza byłam 4.09 wszystko było bardzo dobrze, teraz natomiast czuje jakby coś się wydarzyło. Wszystkie objawy oprócz piersi ustały, no i mam straszne wahania nastrojów, ale bardziej jestem przygnębiona zamiast się cieszyć.
reklama
Rozwiązanie
Dziękuję, mam nadzieję że to tylko hormony mną targająKochana to drugi trymestr. Witaj w najpiękniejszym okresie ciąży. Ja jestem w 21tc i mogę góry przenosić, mam tak od 14-15 TC.
Mnie to już nawet piersi nie bolą, kompletnie nie czuje się jak ciężarna, ale wszystko jest okej
Rosefingered
Fanka BB :)
Mnie nawet w 1 trymestrze okresowo "mijały" objawy łącznie z bólem piersi. SpokojnieCześć kochane. Potrzebuję chyba porządnego kopniaka. Ostatni raz u lekarza byłam 4.09 wszystko było bardzo dobrze, teraz natomiast czuje jakby coś się wydarzyło. Wszystkie objawy oprócz piersi ustały, no i mam straszne wahania nastrojów, ale bardziej jestem przygnębiona zamiast się cieszyć.
ElaStyczna
Fanka BB :)
U mnie tez kilka dni byly znikaly i znow wracalyMnie nawet w 1 trymestrze okresowo "mijały" objawy łącznie z bólem piersi. Spokojnie
Takze bez obaw.
Magdalena941
Zaciekawiona BB
Moja ciąża (rodzę w tym tygodniu) jak dla mnie była "łaskawa" Do 13tc miałam tylko tkliwość piersi i rzadko kiedy odczuwałam mdłości. Później (czyli po 13tc) jak ręką odjął, żadnych objawów i też wszystko było dobrze u lekarza na kontrolach Później dopiero w 3 trymestrze zaczęły się bóle krzyżowe, skurcze łydek ale to też rzadko kiedy. Także chyba taka nasza natura,że ciąża jest dla Nas "łaskawa". Jeśli nie masz żadnych niepokojących objawów typu krwawienia,plamienia, bóle podbrzusza to tylko się cieszyć
reklama
Dziękuję, mam nadzieję że to tylko hormony mną targająKochana to drugi trymestr. Witaj w najpiękniejszym okresie ciąży. Ja jestem w 21tc i mogę góry przenosić, mam tak od 14-15 TC.
Mnie to już nawet piersi nie bolą, kompletnie nie czuje się jak ciężarna, ale wszystko jest okej