reklama
Napisz Cię proszę, jak skończyła się ta historia, ponieważ najprawdopodobniej moje dziecko też połknęło jakiś przedmiot
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
mojej koleżanki córka połkneła 2 zł miała wtedy ok 1,5 roku i lekarze stwierdzili, że nie ma szans żeby to przeszło przez jelita, zrobili prześwietlenie i na szczęście 2 zł utkneło w przełyku, mała dostała narkozę i wyciągneli pieniądz
Mnie tez interesuje zakonczenie tej historii... tym bardziej ze moj 11 miesieczny synek tez chyba polknal kawalek plastiku... tylko nie wiem czy to mozliwe. To bylo plastikowe koleczko, o wielkosci mniej wiecej 5 zlotowki,wiec czy to mozliwe zeby dziecko polknelo taki duzy przedmiot? Rowniez przeszukalam caly pokoj i nigdzie nie ma... Nie wiem, co mam robic. Nie chce isc od razu do lekarza bo prawdopodobnie i tak odeslalby mnie do domu, wiec chyba poczekam, moze wyjdzie z kupką.. Ale czy taki duzy kawalek moze przjsc przez jelita? Strasznie sie denerwuje...
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Odgrzebuje temat :-baffled:
Dziś w południe mój prawie 8 miesięczny Mateuszek zwany Blaszką połknął zaczepke wraz z blaszką od obrazka brata.
Byliśmy już na rentgenie,nic nie staneło w przełyku i zbliża się do jelitek.
Modle się,by szybko wyszło bo jak nie to za 3 dni znowu do szpitala na rentgena.
Czy wy też miałyście jakieś przypadki z połknięciem?
Jeśli tak to jakie to były przedmioty i po ilu dniach przywitaliście niespodzianke?
Kurcze normalnie sie boje :-(
Dziś w południe mój prawie 8 miesięczny Mateuszek zwany Blaszką połknął zaczepke wraz z blaszką od obrazka brata.
Byliśmy już na rentgenie,nic nie staneło w przełyku i zbliża się do jelitek.
Modle się,by szybko wyszło bo jak nie to za 3 dni znowu do szpitala na rentgena.
Czy wy też miałyście jakieś przypadki z połknięciem?
Jeśli tak to jakie to były przedmioty i po ilu dniach przywitaliście niespodzianke?
Kurcze normalnie sie boje :-(
Podziel się: