VERONICA89
Fanka BB :)
Cześć, udało się którejś z Was zajść w ciążę przy kp?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w moim przypadku ciąży dalej brakTeraz jestem 4,5 mies po porodzie i tez podejrzewam ciaze narazie wychodzą bladziochy ale jak sytuacja się rozwiąże dam znać , w każdym razie Mam pewnosc ze owulacja jest przez monitoring wiec myśle ze to karmienie nie jest dużym problemem przy zejściu ,tak jak mówią
może po prostu organizm potrzebuje jeszcze chwilkę ja tak jak mówię poroniłam wiec mój tez nie był jeszcze wtedy na to gotowy , na pewno za jakiś czas ujrzysz te dwie kreseczkiw moim przypadku ciąży dalej brak
mam taką nadzieję i tego też Ci życzęmoże po prostu organizm potrzebuje jeszcze chwilkę ja tak jak mówię poroniłam wiec mój tez nie był jeszcze wtedy na to gotowy , na pewno za jakiś czas ujrzysz te dwie kreseczki
Tak , ja zaszłam 2,5 mies po porodzie , karmiłam piersią niestety wtedy poroniłam ale myśle ze nie miało to związku .