reklama
MartaMarkry
Fanka BB :)
Wnioskuje, ze nie robilas testu. Na jakiej podstawie mamy ocenić czy to ciąża?
Po tekścieWnioskuje, ze nie robilas testu. Na jakiej podstawie mamy ocenić czy to ciąża?
MyszkaMiki30
oj dziecko dzieckoPo tekście
MartaMarkry
usunięte nigdy nie giniePo tekście
crainte
Niezbyt rozumiem, o co.chodzi z tymi wybuchami A tak na serio... Napisałaś bardzo lakonicznie i naprawdę trudno tu cokolwiek poradzić. Co to byla za globulka? Czy stosunki były wszystkie z zabezpieczeniem? Kiedy miały miejsce?
Zrób test ciążowy. I jaki by nie był idż do ginekologa. 8 dni to już sporo, nawet bez ciąży.
Zrób test ciążowy. I jaki by nie był idż do ginekologa. 8 dni to już sporo, nawet bez ciąży.
Może i nie, szukałam pomocy a tu klops
Globulka Pirolam. Tylko jeden stosunek nie był z zabezpieczeniem, miesiąc temu 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki, a tak to było tylko z zabezpieczeniem.Niezbyt rozumiem, o co.chodzi z tymi wybuchami A tak na serio... Napisałaś bardzo lakonicznie i naprawdę trudno tu cokolwiek poradzić. Co to byla za globulka? Czy stosunki były wszystkie z zabezpieczeniem? Kiedy miały miejsce?
MyszkaMiki30
szukałaś pomocy ale jakiej?Może i nie, szukałam pomocy a tu klops
Globulka Pirolam. Tylko jeden stosunek nie był z zabezpieczeniem, miesiąc temu 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki, a tak to było tylko z zabezpieczeniem.
Przecież na tak wczesnym etapie to nawet lekarz ze sprzętem usg nie ujrzy ciąży a moją ją zdiagnozować obce baby na forum
Dobra okej w takim razie dzięki za odpowiedzi i pomoc, miłego wieczoruszukałaś pomocy ale jakiej?
Przecież na tak wczesnym etapie to nawet lekarz ze sprzętem usg nie ujrzy ciąży a moją ją zdiagnozować obce baby na forum
reklama
MyszkaMiki30
nie będę pomagać bo nie jestem lekarzem jeśli martwi cię brak okresu to udaj się do ginekologa tam dostaniesz odpowiedźDobra okej w takim razie dzięki za odpowiedzi i pomoc, miłego wieczoru