reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:

Naczytałam się w internecie, że niektóre kobiety miały i tak się trochę zmartwiłam
Nie da się mieć miesiączki w ciąży - to jest sprzeczne pojęcie. Miesiączkujesz jak w ciąży nie jesteś. Owszem, można za to w ciąży KRWAWIĆ, ale to nie jest miesiączka. Natomiast jeśli miesiączkowałas 3 razy i zrobiłaś po tych 3 miesiaczkaxh test to na jakiej zasadzie podejrzewasz ciąże???? Testy wykrywają ciąże nawet kilkudniowa, a Tobie by 3 miesięcznej nie wykrył? Zlituj się.. a jak nie znasz się na tych sprawach to nie czytaj w internecie tylko umów się do ginekologa, on Ci wytłumaczy mechanizm kobiecego ciała i jak dochodzi do ciąży.

reklama
Nie da się mieć miesiączki w ciąży - to jest sprzeczne pojęcie. Miesiączkujesz jak w ciąży nie jesteś. Owszem, można za to w ciąży KRWAWIĆ, ale to nie jest miesiączka. Natomiast jeśli miesiączkowałas 3 razy i zrobiłaś po tych 3 miesiaczkaxh test to na jakiej zasadzie podejrzewasz ciąże???? Testy wykrywają ciąże nawet kilkudniowa, a Tobie by 3 miesięcznej nie wykrył? Zlituj się.. a jak nie znasz się na tych sprawach to nie czytaj w internecie tylko umów się do ginekologa, on Ci wytłumaczy mechanizm kobiecego ciała i jak dochodzi do ciąży.
Dziękuję

Ta kreska to wynik jakichś zmian hormonalnych? Bo to nie jest odciśnięte od spodni
Może taka Twoja natura, jaśniejsza karnacja. Zawsze możesz spytać ginekologa żeby to obejrzał. Ja np. Mam bardzo jasna cerę i całe piersi w żyłach, a to jeden z pierwszych oznakow ciąży, a w takowej nie jestem. Nie wszystko co jest „,ciążowe” nimi jest.. moja znajoma nie będąc w ciąży miała taki oto brzuszek, nie przypominam sobie żeby dziecko urodziła. Wiec nie wariujmy

Załączniki

• FFC3A3D4-7D28-4CC6-87EB-D57A018C7935.jpeg
    FFC3A3D4-7D28-4CC6-87EB-D57A018C7935.jpeg
    31,3 KB · Wyświetleń: 88
Może taka Twoja natura, jaśniejsza karnacja. Zawsze możesz spytać ginekologa żeby to obejrzał. Ja np. Mam bardzo jasna cerę i całe piersi w żyłach, a to jeden z pierwszych oznakow ciąży, a w takowej nie jestem. Nie wszystko co jest „,ciążowe” nimi jest.. moja znajoma nie będąc w ciąży miała taki oto brzuszek, nie przypominam sobie żeby dziecko urodziła. Wiec nie wariujmy
Dziękuję😘

No proszę, mamy coś innego niż ciążą z pettingu. Ale takie pytania też już były. Wymyślcie coś nowego :D
Kurde, to ja 1.5 uprawiam seks bez zabezpieczenia, ale może to, ze miałam okresy nic nie znaczy, tylko jenak jestem w tej ciąży?
jeżeli nie masz kreski to nie jesteś 🤣

reklama
Do góry